digiMonster Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Odesláno 21. října 2019 pokiaľ máš v pláne pravidelne chodiť s hodinkami do vody (myslene plávať s nimi to je jedno či v mori alebo v bazéne) tak sa odporúča každý rok respektíve každú sezónu si nechať hodinky pre tesniť predsa len tie tesnenia sú gumičkové a vplýva na nich či už chlór alebo soľ a ničia sa rýchlejšie.keď hodinky nosíš bežne (mimo vodu) úplne stačí každých cca 5 rokov spraviť veľký servis hodinkám aj s pre tesnením.
Mike2811 Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Odesláno 21. října 2019 Chtěl jsem navrhnout Wardy - sám mám C7 Rapide Chronograph Automatic, který v létě ve výprodeji nabízeli za 650 liber, to je skoro cena samotného strojku. Přitom ty hodinky mají skvělé zpracování. Ovšem jak teď koukám, asi už vyprodali.Teď nabízí ještě Tridenty https://www.christopherward.eu/watches/dive/c60-trident-pro-chronograph-600 , ovšem ty jsou s cenou trochu jinde. Tedy dokud nepřijdou do výprodeje - to by mohly stát cca 800 liber, což je stále pěkná cena...
tomas1346 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 Co na to rychle zahnani chronobundu ty Certiny DS Podium v inzerci? Jinak s Valjouxem mam u sebe za dokonale Hamiltony Intra-matic chrono v panda verzi. Sice pro tebe mozna jen 40mm, ale jsou paradni.
Exiztence Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 V 15. 10. 2019 v 19:48, dr.sphinx napsal: Já ty 103 hodil i proto, aby už s nima feltharg přestal oxidovatJeste by mel nekdo dat poptavku ze shani zlate hodinky od dcerine znacky s inhousem a ma budget jak na bicolor DJ
drack2 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 Kdybys mel zajem, mam k dispizici zanovni Baume Mericer Capeland na cernem origo krokodylu. Komplet s krabici a navody.
Tos Odesláno 30. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2019 Díky všem za reakce. Aby se nám to nezvrhlo na alternativu prodejní sekce, považuju téma za uzavřené.
Doporučené příspěvky