safi Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 (upraveno) Pravidla jasně říkají, že je na uvážení moderátora, která vlákna s diskuzí o facích připustí a která ne. Každopádně by bylo vhodné pravidla rozšířit. Ptal jsem se před časem chronomaga na jeho stanovisko k diskuzím o facích, ale ještě mi nedorazila odpověď. Do té doby se budeme řídit výše popsaným pravidlem. Osobně považuji za nevhodné se chlubit nákupem faků. Když si někdo neznalý koupí fake a pak se ptá na náš názor, nebo když má někdo při koupi pochybnosti je situace zcela jiná, než když se tu prezentují nákupy faků. Nákupem faků se bohužel podporují všichni ti parch...., kteří faky vyrábí a prodávají. Kde není poptávka není ani nabídka. Ypo se zachoval z pohledu moderátora zachoval jednoznačně správně. Nadávat mu by bylo správné, pokud by vlákno nezmoderoval. Před rokem jsem na timezone umístil varování před Ebay prodejcem chinabest2006. Během 10-ti minut bylo moje vlákno smazáno a já byl rád, že jsem nedostal ban. Upraveno 19. července 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Před rokem jsem na timezone umístil varování před Ebay prodejcem chinabest2006. Během 10-ti minut bylo moje vlákno smazáno a já byl rád, že jsem nedostal ban. Tuto větu rozhodně nepovažuji za dobrý příklad razie, spíš to byla nepříma podpora fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Tuto větu rozhodně nepovažuji za dobrý příklad razie, spíš to byla nepříma podpora fake. Ono to asi ve finále tak funguje. Když dáš někam odkaz na prodejce prodávajícího faky, tak se tam většina lidí hned podívá a asi i někteří rovnou nakoupí. Oni na timezone moc dobře vědí, proč tam toto pravidlo mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Tuto větu rozhodně nepovažuji za dobrý příklad razie, spíš to byla nepříma podpora fake. ........ "čím více se reje do hovna tím více smrdí" ........ ... první dva příspěvky jsem nebral jako podporu fake, protože dubraro dokáže napsat i něco víc než "koupil jsem si fake" - bohužel jste to nějak nepobrali a svezlo se to úplně jinam ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 ........ "čím více se reje do hovna tím více smrdí" ........ ... první dva příspěvky jsem nebral jako podporu fake, protože dubraro dokáže napsat i něco víc než "koupil jsem si fake" - bohužel jste to nějak nepobrali a svezlo se to úplně jinam ..... Rád bych tu debatu z mé strany ukončil. Píšeš nepobrali, co jsem konkétně já nepobral? Nechápu, nač je v televizi pořad Na stopě? Vždyť pak lidi vyhledávají podvodníky a zloděje a nechávají se o to víc mordovat a okrádat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 Rád bych tu debatu z mé strany ukončil. Píšeš nepobrali, co jsem konkétně já nepobral? Nechápu, nač je v televizi pořad Na stopě? Vždyť pak lidi vyhledávají podvodníky a zloděje a nechávají se o to víc mordovat a okrádat... ..... vrátil jsem Vám to zpět a můžete diskutovat vesele dál ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2008 (upraveno) nedavno jsem se bavil s nemeckym manazerem jedne velke firmy, zaujali mne jeho bretlingy, tak jsem jen pronesl "krasne hodinky" tak z nej vypadlo ze ho staly 10US na cinskem trzisti. Takze dneska uz fake prorazil i na velka mista - je to hnus velebnosti. Nebo rekl ze ma fake abych mu treba neuriznul ruku ??? Hned mne nasralo ze ty jedny fake co se mi vali doma jsem nemel sebou, pac bych mu je hned ukazal jaky mam krasny pravy omegy abych z nej udelal idiota ze on na pravy jako manazer nema Pac aby takto postaveny clovek mnel na ruce srot mne docela rozhodilo. Upraveno 19. července 2008 uživatelem bicista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoEKOmotion Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2008 Když se bavíme o Fejcích má prosím někdo zkušenost s fejkama Citizenů ? Na co si dávat pozor ? Jak se dá podle základních znaků takový průměrný fejk poznat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike3141 Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2008 Když se bavíme o Fejcích má prosím někdo zkušenost s fejkama Citizenů ? Na co si dávat pozor ? Jak se dá podle základních znaků takový průměrný fejk poznat ? asi když by case byl z plastu, něco by mi na tom nehrálo... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2008 (upraveno) Mno problem je ze nektera fake jsou vazne dobre provedeny. Laik to asi nepozna. Dobre znalej asi jo. Nektery fake vypadaji proste spatne a i neznalek by to poznal. Kazdopadne to chce mit hodinky v ruce at je vizualni provedeni jakykoliv funkcnost vetsinou fake prozradi. Tak treba : trhavy chod vterinovky, ruzne budiky neplni spravnou funkci. Vetsinou znak na kurunce nemi dokonele ostry. a ruzne vytlacene napisi na tahu a dynku nejsou dokonale. Polozeni indexu neni obcas taky dokonale, barva ciferniku muze mit malinko jiny odstin. Obcas nesedi ani original prumer hodinek. Delka rucicek byva nekdy krapanek kratsi. Po vytazeni korunky a otacenim se da taky ledacos poznat. Dobre je si nastudovat jak vypada original kalibr a pokud je mozne otevreni hodinek je treba kouknout po poklicku. rekl bych to asi tak ze pokud clovek hodinky nakupuje fyzicky kde je dostane do ruky asi to pozna. samozrejme kdo nevi o hodinkach nic nepozna nic to je asi jasne. Ale predpokladam ze kdyz nekdo zvazuje nakup drahych hodinek ma sehnane maximalni info o vzhledu a funkcnosti a tak dokonaly ty fake nejsou aby se takovy clovek nechal napalit. Upraveno 21. července 2008 uživatelem bicista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se