Markynin Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2019 Jsem začátečník a potřebuji odbornou radu od někoho velmi zkušeného, kdo se v tom vyzná. Je tu nějaký machr, který poradí jak dál s vinnou révou?Vše jsem se snažil popsat do obrázku. Poraďte mi prosím. Možná jsem doteď něco pokazil ale snad se to dá zachránit. Kde co říznout, uštípnout atd.Mám 12 rév (12 obrázků pod sebou).https://1iq.cz/i/album/a5t2hQKHodně jsem si toho na internetu přečet a nejvíc mě zaujal vlog Pavola Macka zde:https://www.youtube.com/channel/UCMaVWQADgYRlD_mLBNqHlQw/featuredPoužívá řez Simonit a Sirch.Poradíte?
straspol Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2019 Napiš členovi Mischa, poradí Ti.
Markynin Odesláno 3. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2019 Diky Odesláno z mého BTV-W09 pomocí Tapatalk
Lou Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2019 Na jaře bych nechal dva tažně na hlavě a ty zkrátil na dvě očka
Petr77 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2019 A kopii dotazu pošli taky členovi simon_magus
Markynin Odesláno 4. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Diky Odesláno z mého Mi 9T pomocí Tapatalk
simon_magus Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 (upraveno) a jaky s tim mas plan? schovat vyhled pres plot nebo pestovat hodne hroznu nebo pestovat kvalitnu hrozny? Upraveno 4. listopadu 2019 uživatelem simon_magus
Markynin Odesláno 4. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2019 Puvodne hrozny na jidlo, dobre, velke a stavnate . To stale plati, proste nechci to mit jako rada zahradkaru ale pekne rostle tak jak to maji vinari. Dekuji za radu. Odesláno z mého Mi 9T pomocí Tapatalk
Markynin Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2019 Tak mi asi nikdo poradit nechce
Hudson10 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2019 Nemá se to stříhat až na jaře?
Seamaster Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2019 Striha se v predjari, nez zacne proudit miza do vyhonu.
Markynin Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2019 Ano vim, ale chci uz ted vedet jak. Cas plyne rychle.
Seamaster Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2019 Tak mi asi nikdo poradit nechce Jako jsel jsem v rychlosti ty videa toho slovaka a podle me tam najdes odpovedi. Zvol si zpusob vedeni, dle toho natahej vodici draty, jak a co vyvazat nahoru z dvoletky je tam taky... idealne si zajed k Moravu nekam do sklepa s nech si to vysvetlit a ukazat, toto je jak ucit nekoho pres SMS dojit:)
Markynin Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2019 Nerikam ze se to naucim dokonale, ale nejaky zaklad pochytit a zkusit to spravne nez bezmyslenkovite stříhat tak jak to delaji někteří.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se