beeman Odesláno 21. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 bojuju na vicero frontach, odskocil jsem si zkontrolovat onu specifikaci a samozrejme chybicky se vloudili, tak rychle oprava a jeste malinko zprehledneni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 v mezicase nanasim lumi na lunetu, instaluji korunku do pouzdra pro MMXX/V, dokoncuji ten prtavej vystezejkovac, taky jsem hlavne dnes uklizel pracovni stul, to byl megabordel no ale co je nejdulezitejsi, snad pulroku jsem si lamal hlavu, jak elegantne (bez toho, abych si je musel nechat nekde na zakazku vyrobit) vyrabet rucicky, resp. resil jsem problem s rantlem pro osazeni na ruciste no ne zeby stavajici reseni nebylo dobre, ale problem je v tom, ze rucicky ze stribra, ktere je z podstaty mekke, se casem ochodi, zamackne, hrozi tak, ze pokud by se do hodinek zasahovalo casteji a dochazelo by k castejsimu sundavani a nandavani rucicek, stalo by se to, ze by se diry zvetsily a rucicky by pak uz na rucistich nedrzely minuly tyden jsem dostal uz asi posledni, zoufaly napad a nastesti mistr se nelekl a pokusil se to podle toho aplikovat jsou to prej nervy, casove narocne, chce za to zlate prase, ale ja mu ho klidne dam protoze dnes jsem to zkusil zafinalizovat, vystruznikem udelat spravne prumery a je to tam, problem navzdy vyresen az me to nauci, coz slibil, pac asi ho to opravdu neba budu si to delat sam nebo to zkusim pak naucit moji drahou, ta ma lepsi oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 vidím že ve tvé branži se kromě bronzu používá i brynza (ta když se někde zapomene tak patinuje docela rychle...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 mam radeji bryndzu, ale kdyz neni bryndza (tento rok si nejspis nezajedu ani pro majovou) tak tam dame brynzu, ze ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 davam dohromady popis konstrukcniho reseni, to chce nejaky napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 jeste jsem neco doplnil, snad uz naposled, omluva ze plasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Místo toho XLIV bych nechal arbských 44, trochu se to bije s tím XIIVI, prostě moc šifer na jednom řádku, jinak to vypadá zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 ten popis to je na tvoj web, ci kalendar ci katalog? mohol by si to hodit aj ako booklet do krabicky s hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 jeste uvidim, primarne na web, chtel bych pak udelat nejakou knizecku do baleni, s fotkama z vyvoje a vyroby, jenom nevim kdy pri uklizeni jsem narazil na uplne prvni "realny" prototyp, ktery mi onehda, leta pane 2019, vytiskl Max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 skoro se to povedlo dofinišovat podle 3D tisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 V 19. 3. 2021 v 18:45, Maxmillian napsal: Ještě jedna ze dneška na sluníčku. Přátelé neváhejte...! Až bude dámská varianta tak objednávám A ještě by tam mohl ctihodný mistr začít dávat novou 80 hod. ETA strojovnu Vypadá to moc dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 (upraveno) K těm obrázkům pro web - nechci kritizovat tvou jinak skvělou práci, ale mě ty fotky Prahy k tomu vůbec nesedí. Přijde mi to hrozně kýčovité, jak ze stánku na suvenýry na Karlově mostě. Navíc se ty hodinky vedle těch scenérií ztrácí. Mnohem lepší mi přijdou fotky s neutrálnín pozadím, např. klasičtější zátiší pro kalendářové fotky, nebo fotky na soustruhu, které jsi dával do kalendáře ty. Víc se mi to k nim hodilo. Upraveno 22. března 2021 uživatelem Jenkiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 diky za nazor, chapu, ze to muze nekdo vnimat jako kycovite, chtel jsem jenom nejakym zpusobem ukazat, z ceho prameni design hodinek a misto jejich vzniku bude to jenom techto par obrazku, nebo jinych, byl to jenom rychlej nastrel, profik nejspis zaplace, ale v ty rychlosti jsem to lip udelat neumel treba se k tomu vratim, nebo si najmu fakt profika, at neco vymysli jeste se tedy snazim sehnat nejake stare mapy ci neco podobneho, jako podklad k naaranzovani fotek produktova fotograffie (nebo reklamni) je veda, kterou ja vubec neovladam no a z jineho soudku, takoveto parametry bude mit verze 40, pokud se povede, jiz pracuji na prototypu neboli jednoho kusu pro moji drahou ale jak jsem jiz nastinil, eventualni vyrobu zapocnu az po dokonceni serie FirstBlood (XLIV a XL zatim nechavam, pokousim se s tim zzit, cas ukaze) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 rano slozeno, vecer budu kompletovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Nádhera. Pokud jde o letáček, závisí to clustr od clusteru. Místní borci jsou nadšeni procesem vývoje i výroby a k hodinkám fotky, jak vznikají součástky a tak, z jejich pohledu neoddělitelně patří. Na druhé straně navštěvník z jiného kontinentu by si hodinky rád odvezl jako třeba fyzickou připomínku toho, co na něj dýchlo při procházkách historickými pamětihodnostmi Prahy, ty fotky s pozadím pražských památek by účel plnily. A autobus japonských chronomagorů by si vyfotil všecko a chtěl by na exkurzi, Tomio by to organizoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 taky myslim, ze propagace maticky v zahranici neni nikdy dost dnes zadny inboxing, rano jsem zacal, jeste jsem neskoncil, no ale pude to vyzkousel jsem hned i vrtane nozicky, k tomu jsem se odhodlaval dlouho, no neni to takova veda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 mi to prijde desne maly zitra lunetu, no a pak zbytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Je to jak pro panenku, pidi midi. Už u té větší varianty jsem si říkal, jestli někde není chyba, když uvádíš průměr pouzdra bez korunky jen 40mm, tam jsem čekal těch 44, což je pro mě ideální rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 ty rozmery jsou bez korunky, asi to radeji v tom popisu zduraznim prvni varianta ma 44mm prumer pouzdra bez korunky, tato nova ma 40mm bez korunky jsem myslel, ze je to zrejme, mas tam i cifru na posuvnem pravitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 No tak mě dokonale zmátly ty údaje na kartě "Base case diameter 40mm" a "Case diameter total 44mm", což považuju za rozměr bez korunky a s korunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se