Karel Horčík Odesláno 16. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Ta černá verze je pěkná. Roste to ve mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 21. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Přidávám fotky titan pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 21. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 21. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Byl jsem se tam dnes podívat (Nekázanka)Titan to nebude , není to ono Ocel není skladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 24. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Tak rozhodnutoDomluvil jsem se s Primem na DLC verziČekám na doručení Řekli minerál 14 dní Později se pochlubím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 24. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 MimochodemV Pátek jsem obvolal všechny známé obchody a nikde jsem nenašel ocelové Orliky sklademObecně je skladem Bronz a v Praze titan, šle ocel jsem nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 25. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 PřekvapeniVolali z Nekázanky ze mám přijetNaskladnili DLCOdpoledne vyzvedavam ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Výborně :-) Tak se pak nezapomeň pochlubit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Taky se těším na live foto. Možná už by to chtělo přesunout do širšího primkovýho vlákna, tohle je takový soukromý mrtvý, název sem taky moc návštěvníků nepřitáhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 25. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Přírůstky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 25. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/133858-prim-orlik-ii-dlc/?p=2429416 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se