Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můj taťka dostal před 14 lety k 50. narozeninám Seiko 5, celé ty roky je takřka nesundal z ruky, vzhledem k jeho dělnické profesi se to ale na těch hodinkách značně projevilo a dneska už jsou v důchodu (taťka bohužel ještě ne). Já ale uvažuju o tom, že by jim prospěla celková revitalizace a posléze comeback na mé ruce, čili se ptám, kam mám dát ty Seika 5 opravit, aby se ze skoro vraku opět staly solidní automaty? Díky za rady.

Odesláno

Renovace by byl jistě zajímavý počin, nic méně při ceně nových hodinek této řady se mi to zdá nevýhodný.

Chápu jejich sentimentální hodnotu, ale i tak bych si radši koupil nový. Tady na foru se dají sehnat za cca 1300 peněz.

Ty tátovy hodinky bych bral jako důkaz toho, co všechno vydrží i levná Seika.

Pokud na opravě i tak trváš, tak ti jistě ostatní poradí líp než já.

Odesláno
  mengelis napsal:
Můj taťka dostal před 14 lety k 50. narozeninám Seiko 5, celé ty roky je takřka nesundal z ruky, vzhledem k jeho dělnické profesi se to ale na těch hodinkách značně projevilo a dneska už jsou v důchodu (taťka bohužel ještě ne). Já ale uvažuju o tom, že by jim prospěla celková revitalizace a posléze comeback na mé ruce, čili se ptám, kam mám dát ty Seika 5 opravit, aby se ze skoro vraku opět staly solidní automaty? Díky za rady.

Člen fóra mechano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...