mike-lrrp Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 Ahoj Všem na foru. mám lehčí problém . pořídil sem si hodinky značky Citizen BL 8004 53e a souhrou špatných událostí sem přišel o návod k použití. Nic méně prodejce mě informoval o tom že nový nedostanu A nastal mě problém s nařízením hodinek , resp s nastavením . proto žádám o radu zda je možné někde sehnat český překlad návodu na tento model. S pozdravem a předím díky za radu
frista Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 mike-lrrp napsal: Ahoj Všem na foru. mám lehčí problém . pořídil sem si hodinky značky Citizen BL 8004 53e a souhrou špatných událostí sem přišel o návod k použití. Nic méně prodejce mě informoval o tom že nový nedostanu A nastal mě problém s nařízením hodinek , resp s nastavením . proto žádám o radu zda je možné někde sehnat český překlad návodu na tento model. S pozdravem a předím díky za radu Ahoj, tak vyrobce "dukladne" pozadej, mel by ti novy zaslat (treba za malou uplatu). Bylo by to hodne zvlastni. Sam jsem nekolikrat zadal o novy manual a vzdycky jsem ho sehnal - ne u prodejce, ale u dodavatele (ceskeho zastoupeni).
Penca Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 (upraveno) Pokud Ti stačí ENG manuál:http://www.citizenwatch.com/CUK/English/technicalinfo.asp?caliber=E870&ModelNumber=BL8004-53E p.s.Je tam i interaktivní zjednodušený návod Upraveno 22. července 2008 uživatelem Penca
Milil Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 Nežádej výrobce, ale zastoupení Citizen v ČR Tím je firma Goldtime. Přichystej si raděj prodejní doklad aby jsi jim mohl dokázat, že jsi hodinky koupil u nás v obchodní síti. Není totiž povinností (a ani v zájmu) prodejce/dodavatele poskytovat české návody ke zboží které není zakoupeno u nich. GOLDTIME a.s. U Libeňského pivovaru 10 Praha 8 - Libeň tel.: 284 810 957
frista Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 (upraveno) Milil napsal: Nežádej výrobce, ale zastoupení Citizen v ČR Tím je firma Goldtime. Přichystej si raděj prodejní doklad aby jsi jim mohl dokázat, že jsi hodinky koupil u nás v obchodní síti. Není totiž povinností (a ani v zájmu) prodejce/dodavatele poskytovat české návody ke zboží které není zakoupeno u nich. GOLDTIME a.s. U Libeňského pivovaru 10 Praha 8 - Libeň tel.: 284 810 957 Jsem se preklepl s tim vyrobcem. Kdybys cetl do konce - nasel bys to spravne Upraveno 22. července 2008 uživatelem frista
Milil Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 (upraveno) frista napsal: Jsem se preklepl s tim vyrobcem. Kdybys cetl do konce - nasel bys to spravne Dyk já vím, to já jen tak Upraveno 22. července 2008 uživatelem Milil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se