Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z mého pohledu je to v rámci značky Wenger takový návrat ke kořenům, což je dobře. Ta značka má blízko k military stylu - armádní nože, hodinky, atd. Navíc zrovna tahle limitka je lehce švihnutá retrem. Jo, za mě pěkný vstupní model. Inkubační doba evidentně uplynula a rozjelo se ti to naplno...tak nezbývá než popřát hodně zdaru. 

Odesláno

ako uz pisali kolegovia - vypadni, zmizni, upaluj prec a uz sa nikdy v zivote nevracaj   :lol2:  toto je priama cesta do pekla  :furious:  a budes z toho mesuge  :goof:  :punk:

Odesláno

Tohle jsou moje "první" hodinky. Mám je celkem rád, ikdyž po tom co jsem se tady za tu chvilku nakazil, mám už trošku jiné požadavky. Je to cca 8 let co jsem je dostal a dost nosil. 3 X jsem měnil řemínek a při poslední vyměně baterky se něco nepovedlo a trochu zvlhly. Odlepily se Indexy a už to prostě není ono. Nicméně je nechám jako vzpomínku. Teď vzhůru do mechanik. Ikdyž na wišlistu mám i solary od seika 0a824ef5404869d6e9db15aaf48b3d02.jpg

Odesláno z mého SM-A505FN pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak ještě otvírák na šroubovací dýnko, to by mělo být v každé domácnosti. Hodinky jsou fajn. A na první pohled vidíš, kolik je hodin. To ani tady není uplna samozřejmost...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...