jacob Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Ahooj, neměl by jste někdo logo Chronomagu ve velkém rozlišení?? Ted jsem to tady hledal asi 20 minut, ale nemohu to bohužel nikde najít :-(...
PigyCZ Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Ahooj, neměl by jste někdo logo Chronomagu ve velkém rozlišení?? Ted jsem to tady hledal asi 20 minut, ale nemohu to bohužel nikde najít :-(... Obavám se , že maš smůlu, když jsem ho hledal kvůli jedné samurai limitce, tak jsme taktéž hledali. Nakonec jsem ho musel udělat v CorelDraw a nevím kde ho mam, asi ve starých zálohách, takže když vydržíš, večer na to kouknu
Baker Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Staci Vam tato velikost ? Doufam, ze mi to Ypo nesmazne
Baker Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Nakonec jsem ho musel udělat v CorelDraw a nevím kde ho mam, asi ve starých zálohách, takže když vydržíš, večer na to kouknu Jinak to muzu dodat i v krivkach ...
jacob Odesláno 24. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Staci Vam tato velikost ? Doufam, ze mi to Ypo nesmazne Děkuju moc! Bohatě stačí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se