Karel Horčík Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Nový pásek na starých hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Jsou pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Hodí se k nim parádně, ještě fotku na ruce to chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 18. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Líbí se mi červená ručka, světlý pásek. Nato pásky obecně jsou prostě pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Parádní barevná kombinace. Připomíná mi moje Wardy, jen barvu řemínku mám na indexech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lojzik Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Super kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 10. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 (upraveno) Mno. Proto jsou prostě skvělý , musel jsem koupit ještě jedny. Trochu nedoceněné hodinky. Taška pěkná, zbytek balení ne. Upraveno 10. září 2021 uživatelem Karel Horčík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 11. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka81 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Nechceš jedny pustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se