nekdo Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 zdravim. tak jste me tu celkem rychle presvedcili, ze chci vlastne automaty.) takze jake byste doporucily do ceny max 10.000 ? pokukuju po seiko samurai ale ty kulaty tecky jsou dost nezvykle.. pozadavky: budto ocel/nebo titan sklo:nejlepe safir pokud mozno rozumne radeni pri ladeni data nebo korekce casu. cena v prispevku. pokud mozno v kostce vyhody/nevyhody. diky predem vsem
B.F.G. Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 zdravim. tak jste me tu celkem rychle presvedcili, ze chci vlastne automaty.) takze jake byste doporucily do ceny max 10.000 ? pokukuju po seiko samurai ale ty kulaty tecky jsou dost nezvykle.. pozadavky: budto ocel/nebo titan sklo:nejlepe safir pokud mozno rozumne radeni pri ladeni data nebo korekce casu. cena v prispevku. pokud mozno v kostce vyhody/nevyhody. diky predem vsem A co tak Accutron, kteý se tu prodával nedávno? BTW Samurai namá žádné tečky. Vycházím z toho, že chceš potápky, nebo se pletu? Kdyžtak napiš typ hodinek který preferuješ, takto se těžko radí.
nekdo Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 no ani ne tak potapky jako spis hooodne vodotesny
nekdo Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 takze potapecsky, automaty, nejlepe titan nebo ocel i reminek.. prijde mi to podivne potapet se s kozenym reminkem...ale i ten bych ustal...sklo safir...na pruhledu netrvam... cena okolo 10 +- spis minus
nekdo Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 uvazuji o techto... co vy na to ? http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-STEINHART-TRITON-black
nekdo Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 no me osobne by zajimalo jak se budou chovat az pujdou tak 10m pod vodu... a jestli jsou na nich nejaka negativa..a jak se to ridi ..co se tyka dostelovani data a presnosti casu (jsem laik..pod pojmem hacking si predstavuju neco uplne jineho
Stephan Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Ty Steinharty jsou pekne, poradne hodinky. S vodotesnosti by nemel byt vubec zadny problem. Jinak znovu doporucuji cist a cist chronomag, temer zarucene jsou zde desitky podobnych diskusi.
Well Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 no me osobne by zajimalo jak se budou chovat az pujdou tak 10m pod vodu... a jestli jsou na nich nejaka negativa..a jak se to ridi ..co se tyka dostelovani data a presnosti casu (jsem laik..pod pojmem hacking si predstavuju neco uplne jineho Hacking je možnost zastavení vteřinovky při seřizování hodinek. Co chceš s tím datumem přesně nechápu, nastavuje se klasicky. Povytáhneš korunku do první polohy a nastavíš datum. V druhé poloze se zastaví (nebo nezastaví)vteřinovka a nastavíš přesný čas. Co udělají hodinky deset metrů pod vodou netuším, já bych si je tam nebral a ani bych tam nelezl. Což není na předzahrádce s orosenou plzní dost krásně?
nekdo Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 ano..taky bych si je nemusel brat do prace a nikam ven..a mohl bych na ne koukat do vylohy z lahvacem v ruce.. nicmene pokud je budu potrebovat v teto hloubce..tak si je prece vezmu..quli tomu si je kupuju (mimo jine) ne ?
nekdo Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 tak a ted dilema... ty black tritony nebo ty accutrony? a proc tak a ne jinak?
B.F.G. Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Odesláno 25. července 2008 Steinharty poměrně hezké hodinky, neokoukané, na můj vkus je luneta až příliž masivní. Tyto hodinky je opravdu nutno vidět in natura. Accutron je trošku exot, mě se docela líbí. Je ot na tobě, ty je budeš nosit. Nebo koupit Samurajky v oceli, to je taková místní ultraklasika.
nekdo Odesláno 25. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2008 kdyz me ty samuraje nejak neoslovili..prijde mi ten design takovy fadni (no flame) proste ne...
Snow Odesláno 26. července 2008 Nahlásit Odesláno 26. července 2008 Dovolil bych si připomenout jeden model ze stáje Tissot, Tissot Seastar 1000, opravdu pěkné a bytelné hodinky, existuje ještě varianta s modrou lunetou a modrým číselníkem a se stříbrnou lunetou a číselníkem stejné barvy. Aukce na ebay : Tissot Seastar 1000 Silver Dial Tissot Seastar 1000 Blue Dial Tissot Seastar 1000 Black Dial
nekdo Odesláno 26. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2008 ty tissoty vypadaji hezky..ale nevim jak na eay...nemam tam ucet coz by nebyl problem..ale jak je to s cenou a dodanim? libi se mi ty modre
Snow Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Odesláno 27. července 2008 ty tissoty vypadaji hezky..ale nevim jak na eay...nemam tam ucet coz by nebyl problem..ale jak je to s cenou a dodanim? libi se mi ty modre Obrať se na člena s nickem Kubson a on Ti ochotně sežene to co budeš potřebovat, informace související s nákupem a další podrobnosti např. o DPH najdeš u Kubsona v podpisu.
A@A Odesláno 27. července 2008 Nahlásit Odesláno 27. července 2008 Co tak Certina DS First? Jeden clen ich ma stale na predaj http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&hl=Certina Podla mna velmi dobre hodinky
nekdo Odesláno 27. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2008 ty festiny me nejako neoslovily
nekdo Odesláno 28. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2008 proste... nejaky vodotesny automaty.. za rozumnou cenu +- 10.000, nejlepe swis made strojecek
luboš72 Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Čo tak Hamilton. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kulix Odesláno 28. července 2008 Nahlásit Odesláno 28. července 2008 Ty Tissoty jsem viděl naživo a jsou fakt super...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se