Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim. tak jste me tu celkem rychle presvedcili, ze chci vlastne automaty.) takze jake byste doporucily do ceny max 10.000 ? pokukuju po seiko samurai ale ty kulaty tecky jsou dost nezvykle..

pozadavky: budto ocel/nebo titan

sklo:nejlepe safir

pokud mozno rozumne radeni pri ladeni data nebo korekce casu. cena v prispevku. pokud mozno v kostce vyhody/nevyhody. diky predem vsem

Odesláno
zdravim. tak jste me tu celkem rychle presvedcili, ze chci vlastne automaty.) takze jake byste doporucily do ceny max 10.000 ? pokukuju po seiko samurai ale ty kulaty tecky jsou dost nezvykle..

pozadavky: budto ocel/nebo titan

sklo:nejlepe safir

pokud mozno rozumne radeni pri ladeni data nebo korekce casu. cena v prispevku. pokud mozno v kostce vyhody/nevyhody. diky predem vsem

A co tak Accutron, kteý se tu prodával nedávno? BTW Samurai namá žádné tečky. Vycházím z toho, že chceš potápky, nebo se pletu? Kdyžtak napiš typ hodinek který preferuješ, takto se těžko radí.

Odesláno

takze potapecsky, automaty, nejlepe titan nebo ocel i reminek.. prijde mi to podivne potapet se s kozenym reminkem...ale i ten bych ustal...sklo safir...na pruhledu netrvam... cena okolo 10 +- spis minus :)

Odesláno

no me osobne by zajimalo jak se budou chovat az pujdou tak 10m pod vodu... a jestli jsou na nich nejaka negativa..a jak se to ridi ..co se tyka dostelovani data a presnosti casu (jsem laik..pod pojmem hacking si predstavuju neco uplne jineho ;)

Odesláno

Ty Steinharty jsou pekne, poradne hodinky. S vodotesnosti by nemel byt vubec zadny problem. Jinak znovu doporucuji cist a cist chronomag, temer zarucene jsou zde desitky podobnych diskusi.

Odesláno
no me osobne by zajimalo jak se budou chovat az pujdou tak 10m pod vodu... a jestli jsou na nich nejaka negativa..a jak se to ridi ..co se tyka dostelovani data a presnosti casu (jsem laik..pod pojmem hacking si predstavuju neco uplne jineho ;)

Hacking je možnost zastavení vteřinovky při seřizování hodinek. Co chceš s tím datumem přesně nechápu, nastavuje se klasicky. Povytáhneš korunku do první polohy a nastavíš datum. V druhé poloze se zastaví (nebo nezastaví)vteřinovka a nastavíš přesný čas. Co udělají hodinky deset metrů pod vodou netuším, já bych si je tam nebral a ani bych tam nelezl. Což není na předzahrádce s orosenou plzní dost krásně? ;)

Odesláno

ano..taky bych si je nemusel brat do prace a nikam ven..a mohl bych na ne koukat do vylohy z lahvacem v ruce.. :) nicmene pokud je budu potrebovat v teto hloubce..tak si je prece vezmu..quli tomu si je kupuju :) (mimo jine) ne ?

Odesláno

tak a ted dilema... ty black tritony nebo ty accutrony? a proc tak a ne jinak?

Odesláno

Steinharty poměrně hezké hodinky, neokoukané, na můj vkus je luneta až příliž masivní. Tyto hodinky je opravdu nutno vidět in natura. Accutron je trošku exot, mě se docela líbí. Je ot na tobě, ty je budeš nosit. Nebo koupit Samurajky v oceli, to je taková místní ultraklasika. :)

Odesláno

kdyz me ty samuraje nejak neoslovili..prijde mi ten design takovy fadni (no flame) proste ne...

Odesláno

Dovolil bych si připomenout jeden model ze stáje Tissot, Tissot Seastar 1000, opravdu pěkné a bytelné hodinky, existuje ještě varianta s modrou lunetou a modrým číselníkem a se stříbrnou lunetou a číselníkem stejné barvy.

Aukce na ebay :

Tissot Seastar 1000 Silver Dial

Tissot Seastar 1000 Blue Dial

Tissot Seastar 1000 Black Dial

660_004-1022x829109.jpg

orig918.jpg

orig_1706.jpg

Odesláno

ty tissoty vypadaji hezky..ale nevim jak na eay...nemam tam ucet coz by nebyl problem..ale jak je to s cenou a dodanim? libi se mi ty modre

Odesláno
ty tissoty vypadaji hezky..ale nevim jak na eay...nemam tam ucet coz by nebyl problem..ale jak je to s cenou a dodanim? libi se mi ty modre

Obrať se na člena s nickem Kubson a on Ti ochotně sežene to co budeš potřebovat, informace související s nákupem a další podrobnosti např. o DPH najdeš u Kubsona v podpisu.

Odesláno

proste... nejaky vodotesny automaty.. za rozumnou cenu +- 10.000, nejlepe swis made strojecek :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...