Hardslimer Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Kamarad mi dal tyto voce. Zde nazorne video: Tak jsem zkusil vymenit baterii a vsechno hraje jak ma. Akorat me mrzi stav pouzdra. Je mi jich lito. Nechci je mrsknout do suplete. Proto se zeptam zdejsiho osazenstva: kde se da sehnat nove pouzdro?Vim, ze to bude asi orisek, ale lina huba - hole nestesti. Pokud tedy by nekdo vedel, tak mu budu vdecen. Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Ok, blbe jsem to napsal.....je jasne, ze se mi jedna o stare, ale zachovalejsi pouzdro nez mam ja.Pokud ho nesezenu, tak hodinky asi nekomu zase podaruju ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 S pouzdrem ti nepomůžu, mám téměř ty samé v ještě horším stavu. Nosil sem je na střední :-) Teď sem je vytah a potrebuju do nich dát baterku a vevnitř žádná není. Jakou si tam dal? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Je to V399. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Díky. Narval sem tam 935 a jedou... Ty moje mají urvanou pravou horní nožku... Ale byly to parádní hodinky, rád na ně vzpomínám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Tak se ke mě dostaly taky jedny ABX-53 a jsou tak vošoupaný, že když sem na ně dal pískový NATO, jsou z nich hodinky po vojákovi z Pouštní bouře:-)) Napadlo mě, jestli by pouzdro nešlo prostě přestříkat stříbrnou barvou... Nebo sehnal si někde zdroj pouzder? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Vždyť to vypadá dobře, aspoň takhle na fotce. Nechal bych tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Takhle z dalky to fakt vypada jako origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Jo vypadá to dobře:-) Akorát mají rozteč 19, tak sehnat nějaký pískový canavas v tý velikosti a bude to pecka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se