t2 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 V roce 09 běžely, ale teď už jsou bez batt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 27. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Aha tak, chapem. Narazil som na inzerat, su to origo ? Nevidim akurat vyrobny kod na dynku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Já myslím, že je to ok. Ale já mám DW5735D-1BER což je ofiko eu verze (kupováno u Helveti). Na obrázku je DW 5735-1BCR asi mimo evropská verze. Ale krom jiného označení a jinak designovaného štítku nevidím rozdíl. Oboje mají černé tělo a zlatý poklop a tlačítka. Nic jiného jsem ani na netu ani neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 27. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Dik, mas tam na dynku to klasicke vyr.cislo, podla ktoreho sa da zistit ktory den/rok to bolo vyrobene ? pripajam priklad jak to ma gw-5000, myslim to cislo "201D129B" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Nemám, ani na Glaciérech není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Ahoj, DW5735 uz nemam a objavil som G-2000 za fajn peniaze. Je to origo, alebo fake ? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Je to originál. Jinak je to často padělaný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se