Exiztence Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Ja souhlasim s Martarem, ze to neni jenom o tom ze mi prijde ze sroubovacim korunka je vic foolproof ale prave take kvuli nechtene manipulaci, ve vode s trhackou o neco zavadis, nebo treba jenom otocis a uz muzes mi vystarano. A druha vec, sroubovaci dynko vs. dynko na srouby, co vam prijde jako lepsi reseni? Me urcite sroubovaci dynko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Ale jo, můžeš tu korunku vo něco chytit, to je pravda. Šroubovací dýnko ve mě určitě budí větší důvěru, než když je chycený šroubama. Ještě větší důvěru mám ale v monocoque. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Ale jo, můžeš tu korunku vo něco chytit, to je pravda. Šroubovací dýnko ve mě určitě budí větší důvěru, než když je chycený šroubama. Ještě větší důvěru mám ale v monocoque.Jo tak to urcite, me jenom obecne prijde ze tadle rada Polaris jsou potapky na oko a velky spatny, to ze si je Iztapa koupil a hnedka vytopil me v tom jenom utvrzuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Je tady tahle story někde popsaná? Mě teda Polarisy naživo silně zklamaly, tak jen pro info:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Je tady tahle story někde popsaná? Mě teda Polarisy naživo silně zklamaly, tak jen pro info:)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/135447-jlc-diving/&do=findComment&comment=2456935 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Jotak, já myslel jestlli to někde nerozepsal. Dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts