pciza Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Hledal jsem něco na ebay a tohle na mně vyskočilo. Na YouTube je na ně recenze. Dělají se i v černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Prepáč, ale prachsprostom okopírovaní je mi u zadnice, v akej farbe sa ešte robia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Nemusíš se omlouvat. Dal jsem to sem jenomjako další z mnoha kopírek. Nejsou první ani poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 To nejsou, jsou jich tuny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Aliexpress jich je plný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se