Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kluci,zjistil jsem že mi na nových G- Shock DW 6100 ,nošených G -Shock GA-100 a Casio ATC-1100 odešla baterka.

Kam posíláte na výměnu baterky,kde to dělají za nějaký rozumný peníze? popř. někdo z místních machrů třeba??

Díky za nasměrování 🍻

Odesláno

Ahoj ve spolek,

koupil jsem pro srandu jedny domlácené G-Shock GA-700, "opravil" co se dalo a už zase šlapou... Jen nepípají, neb i piezokeramický prvek někdo přede mnou urval (nechápu jak) z dýnka.
Sehnat nový je sranda na pár kliknutí i korun, ale poprosil bych zkušenější o radu s přilepením.

Máte nějaké doporučení na konkrétní lepidlo? Ideálně v miniaturním balení, protože nečekám, že by zrovna tato činnost byla u mě na denním pořádku.

Předem díky za rady!

Martin

P.S. Psal jsem tenhle dotaz i jiném vlákně (lenost/blbost hledat, klasika ), ale tady bude asi určitě platnější

Odesláno z mého SM-S916B pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Ja som to lepil obyčajnym univerzálnym transparentným lepidlom a v pohode. Vyzerá ako kedysi Kanagom, len tak nesmrdí😄

Upraveno uživatelem Lisky
  • Like 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Takže slubené fotky dávam sem, tu sa viac hodia. Na prvej je tlačitko s prilepenou bužírkou. Na druhej pohlad zhora s tlačítkami. Podklad je obojstranná páska, dierky pre lepšiu presnosť robené zvnútra ihlou. Obojstranná páska zabezpečí tiež spätný chod tlačítka keďže je pružná. Treti obrázok je zvnútra, ten biely plast je vrchný z modulu, tlačítka (bužírka) zrezane tesne popri plaste žiletkou. Ďalší obrázok ukazuje zvnútra tlačítka bez modulu. A nakoniec výsledok kompletné hodinky😉.

20250402_212920.jpg

20250402_213659.jpg

20250402_213850.jpg

20250402_213944.jpg

20250402_215257.jpg

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...