danielbartoš Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 (upraveno) Ahoj, jsem tu uplně nový, chtěl bych poradit kde hodně dobře koupit Breitling super avenger, tyto hodinky mě oslovili jako nic jiného už hodně dlouho....diky za názory a rady. Dan Upraveno 3. srpna 2008 uživatelem danielbartoš
lolohh Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Ahoj, jsem tu uplně nový, chtěl bych poradit kde hodně dobře koupit Breitling super advenger, tyto hodinky mě oslovili jako nic jiného už hodně dlouho....diky za názory a rady. Dan Sice tě hodně oslovili, ale nevíš, jak se jmenují Nebo sháníš model, který neznám. Nevím, jestli je to nejnižší cena, ale tady jsou za 2540 Euro. Nejsou skladem, takže by to pravděpodobně chvíli trvalo. Mluvím o Br. s. Avenger.
danielbartoš Odesláno 3. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 (upraveno) Sice tě hodně oslovili, ale nevíš, jak se jmenují Nebo sháníš model, který neznám. Nevím, jestli je to nejnižší cena, ale tady jsou za 2540 Euro. Nejsou skladem, takže by to pravděpodobně chvíli trvalo. Mluvím o Br. s. Avenger. Jasně, diky, chyba opravena.....Cena celkem fajn, uvidíme třeba tu někdo ví ještě o něčem. Upraveno 3. srpna 2008 uživatelem danielbartoš
Návštěvník Kamil Odesláno 3. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2008 Když už jsme u těch chyb: Oslovili vás oba hodinki nebo vás oslovily hodinky?
lolohh Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Když už jsme u těch chyb: Oslovili vás oba hodinki nebo vás oslovily hodinky? Jsem blb. U danielabartoše bych to pochopil, ale já už napsal nejméně 100x hodinky se mi líbily, zaujaly, naštvaly... Tak budu doufat, že takový zatmění mě nebude potkávat častěji než 1x za rok. danielbartoš: ten obchod je prodává i přes eBay, takže by jim to sehnání hodinek nemělo snad trvat dlouho. eBay Víš, kolik stojí v ČR? Jen tak pro zajímavost.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 (upraveno) Jsem blb. Ale vypadá to pěkně, takhle napsané. Já tě jen chtěl trochu pozlobit, opsal jsi to automaticky. Mimochodem, chtěl jsem mu napsat totéž co ty, že je dlouho sleduje a ani neví, jak se jmenují. Upraveno 4. srpna 2008 uživatelem Kamil
lolohh Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Ale vypadá to pěkně, takhle napsané. Já tě jen chtěl trochu pozlobit, opsal jsi to automaticky. Mimochodem, chtěl jsem mu napsat totéž co ty, že je dlouho sleduje a ani neví, jak se jmenují. Vím, že mě to neomlouvá, ale já to opravdu opsal automaticky, bez přemýšlení. Ještě mě napadla jedna věc: danielbartosi, měl jsi ty hodinky na ruce? Jsou celkem velký.
danielbartoš Odesláno 4. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Ahoj, jasne ze me hodinky zaujalY, ale diky za opravu, trosku se cervenam, sehnal jsem je u nas za nejakych 63tis, po ruznych slevach a znamych. Jinak na ruce jsem je mel a ta monstroznost se mi na nich moc moc libi....
midloch Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Podívej se do sekce švýcarských hodinek pod sekce Breitling, náš člen s nickem BULER si jedny čerstvě zakoupil.
danielbartoš Odesláno 4. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Diky, jsem mile prekvapen, jak jsopu tady super lidi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se