Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, dnes jsem odeslal první části z vás e-mail s potvrzením adresy. Prosím o vyplnění formuláře – chci mít jistotu, že hodinky dorazí přesně tam, kam mají, a předejdeme komplikacím s neplatnými údaji.

Změna dopravy: Aktuálně nebudu posílat přes Zásilkovnu. V administraci jsem bohužel přišel o kompletní historii zásilek za několik let a kvůli chybějícímu číslu se ztratil jeden balíček. Pošta je sice občas dobrodružství, ale momentálně se mi jeví jako spolehlivější volba. Naposledy byl problém jen v tom, že jsem ztratil podací lístek, což se nakonec podařilo vyřešit.

V průběhu středy budeme posílat formulář další skupině a takto budeme pokračovat, dokud neodbavíme všechny kusy. Díky moc za trpělivost. To, že teď nejsme tolik vidět na sociálních sítích, neznamená, že se nic neděje – právě naopak, makáme, až se z nás kouří.

Přeji všem klidný start do nového týdne!

• Like 9
Odesláno

Ahoj, dnes jsem poslal dalším lidem email s formulářem k vyplnění adresy a také dnes na poště předáme první balíčky. Hodinky připravujeme a odesíláme postupně jak je máme v pořadačích. Tento týden ještě minimálně jednou pošlu mail dalším a takhle až do konce 🙂 

Dnešní první odeslání je vlastě takové symbolické protože je to přesně rok co jsem spustil kampaň na Hithit. Když bych tenkrát věděl co mě čeká... Stejně bych to udělal 😄 

Po odeslání všech hodinek se naplno podívám na řemínek kde máme několik možností jak to vyřešit a taky na barevné lunety tam mě trochu trápí že na ně ještě musím počkat snad už budou brzo. 

• Like 5
Odesláno
V 16. 2. 2026 v 8:53, Czechgun napsal:

Ahoj, dnes jsem odeslal první části z vás e-mail s potvrzením adresy. Prosím o vyplnění formuláře – chci mít jistotu, že hodinky dorazí přesně tam, kam mají, a předejdeme komplikacím s neplatnými údaji.

Změna dopravy: Aktuálně nebudu posílat přes Zásilkovnu. V administraci jsem bohužel přišel o kompletní historii zásilek za několik let a kvůli chybějícímu číslu se ztratil jeden balíček. Pošta je sice občas dobrodružství, ale momentálně se mi jeví jako spolehlivější volba. Naposledy byl problém jen v tom, že jsem ztratil podací lístek, což se nakonec podařilo vyřešit.

V průběhu středy budeme posílat formulář další skupině a takto budeme pokračovat, dokud neodbavíme všechny kusy. Díky moc za trpělivost. To, že teď nejsme tolik vidět na sociálních sítích, neznamená, že se nic neděje – právě naopak, makáme, až se z nás kouří.

Přeji všem klidný start do nového týdne!

Mohu potvrdit, to bylo radosti po probuzení! 😻

• Like 1
Odesláno
před 5 hodinami, Czechgun napsal:

Ahoj, dnes jsem poslal dalším lidem email s formulářem k vyplnění adresy a také dnes na poště předáme první balíčky. Hodinky připravujeme a odesíláme postupně jak je máme v pořadačích. Tento týden ještě minimálně jednou pošlu mail dalším a takhle až do konce 🙂 

Dnešní první odeslání je vlastě takové symbolické protože je to přesně rok co jsem spustil kampaň na Hithit. Když bych tenkrát věděl co mě čeká... Stejně bych to udělal 😄 

Po odeslání všech hodinek se naplno podívám na řemínek kde máme několik možností jak to vyřešit a taky na barevné lunety tam mě trochu trápí že na ně ještě musím počkat snad už budou brzo. 

Všem přijde formulář, i když měli původně vybranou českou poštu? Kéž bych byl v další várce 🥺

Odesláno
před 3 minutami, maresak711 napsal:

Všem přijde formulář, i když měli původně vybranou českou poštu? Kéž bych byl v další várce 🥺

Ano všem, přeci jen uz to je rok takže chci mit jistotu. Je to pár kliknutí a nam to usnadní práci a ušetří případný problém.

• Like 1
Odesláno
před 10 minutami, Czechgun napsal:

Rozdíl přesně jeden rok. Od renderu po hotové hodinky. Tyhle opouští mou dílnu jako první 🙂 

Tyjo, měly být číslované, takový unikát 🙂 👍

• Like 2
Odesláno

Pěkné 👍🏻, ten kroužek na korunce je jen a pouze standardně černý, nebo jej lze specifikovat ? Myslím, žes jich měl pár na výběr, minimálně ještě červený 😊

• Like 1
Odesláno
před 2 hodinami, maresak711 napsal:

Jsou tu nějací první šťastlivci, který už dorazily jejich hodinky? 😀 Já jsem stále čekám na email... 🥴

Mně přišla SMS od pošty z Pelhřimova,že převzali zásilku.

• Like 3
Odesláno
V 18. 2. 2026 v 16:33, PBone napsal:

Pěkné 👍🏻, ten kroužek na korunce je jen a pouze standardně černý, nebo jej lze specifikovat ? Myslím, žes jich měl pár na výběr, minimálně ještě červený 😊

Ahoj, ty kroužky nejsou dobré protože nemají dobrou barvu. Jak jsem psal někdy dříve je to technický díl a ne designový takže není moc na výběr. Samotného mě to mrzí. 

před 4 hodinami, maresak711 napsal:

Jsou tu nějací první šťastlivci, který už dorazily jejich hodinky? 😀 Já jsem stále čekám na email... 🥴

Maily posíláme postupně. 

Pokud jsem někomu psal mail a nebude mít žádné info o balíčku napište, mi pošlu číslo zásilky. Nejlépe prosím na mail sejna@provokewatches.com

Tenhle týden byl u nás takový týden blbec, bylo to jak na houpací dráze. Paní která chodila na pomocné práce skončila protože si našla něco v místě bydliště (chápu to), jenže skončila ve chvíli kdy se vše naučila a byla dobrá. Je to nepříjemné, ale už delší dobu mi něco zrálo v hlavě a tohle byla pomyslná poslední kapka příští týden se do toho opřu.  Nějaké věci v životě prostě chodí v ten správný čas i když to na začátku vypadá že to je špatné. 

Přeji všem členům klidný víkend. 

Odesláno
před 28 minutami, Beardedscape napsal:

to sem zvědav co ti uzrálo v hlavě :D

Nic extra 😀 je to zcela racionální věc která prostě musela přijít. 

Odesláno

Dnes posíláme dalších pár kousků. Už s touto zprávou nebudu spamovat ted to takhle bude pravidelně. 
Jen sem občas přidám fotky jednotlivých barevných provedení. 

Musím říct že nám to jde celkem slušně samozřejmě bylo pár drobných problémů ale to už je prostě život 🙂 

Jako vždy přeji všem klidný start do nového týdne.

Jo a budeme hledat vedoucího výroby. Pokud vás to případně zajímá v týdnu dám sem a na naše soc sítě inzerát s tím co hledáme a co nabízíme. 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...