Přejít na obsah

Czechgun

Členové_50
  • Příspěvky

    161
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • Website URL
    www.extremeedc.eu

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Vysočina
  • Fanoušek značky
    Hamilton, Oris, Seiko

Návštěvy profilu

835 zobrazení profilu

Czechgun's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

25

Popularita

  1. Dílnu mám v Pelhřimově. Pokud by jsi se pak chtěl stavit na návštěvu napiš mi zprávu a domluvíme se. Jak jsem ale psal výše , budu moct až během druhé poloviny prázdnin.
  2. Tak se klidně stav. Ale pokud budeš chtít tak prosím tak za 14 dní až budu mít přestěhovanou dílnu.
  3. Nová dílna je vymalovaná a připravená na nastěhování. Už se moc těším na září na prvního účastníka workshopu. Pro členy Chronomagu mám dveře vždy otevřené takže pokud pojedete okolo Pelhřimova klidně se stavte jen na kafe a pár slov
  4. Černou variantu určitě přidám do nabídky. Vypadá moc dobře.
  5. Počítám že v září. Pokud máš o hodinky zájem doporučuji udělat objednávku už teď.
  6. Je to úžasný proces. Pokud nemáš objednané zakázkové hodinky podívej se na email právě jsem psal kvůli lunetě. Dnes už nechci spamovat ale na zítra už mám připravený další příspěvek
  7. Dnes musím přidat ještě jeden příspěvek protože jsem fakt nadšený z výsledku černění. Tohle je prostě nádhera. První část lunet a dýnek je načerněná. Dostal jsem nápad udělat all black hodinky kdy vše nechám černé a jen udělám bílou luminescenci v ručičkách a hodinových indexech ciferníku. Co říkáte na možnost komplet černých hodinek ? Ještě doplním že tuto možnost e-mailem rozešlu účastníkům kampaně na HitHit.
  8. Mě už se o cifernících začne asi brzo i zdát Je super ze nedělám jen jednu variantu. Už se těším až je budu mít komplet.
  9. Celou dobu co nosím první hodinky je rozhodne nešetřím a poslední týden dostávají opravdu zabrat. Dnes jsem je po několika dnes se sbíječkou vyčistil v ultrazvuku a stále jdou bez problému.
  10. Ahoj prodám hodinky Hamilton Khaki Aviation Converter Auto Chrono H76726130. K hodinkám je full set. Kupované v Tovys 25.12.2022 Na hodinkách jsou známky běžného nošení a na lunetě se mi povedlo ťuknout sklo. Všechny šrámy jsem se snažil vyfotit co nejlépe. Cena je 35900 Kč. Předání buďto u mě v Pelhřimově nebo nemám problém poslat. Na dobírku neposílám.
  11. Od příštího měsíce budu mít novou dílnu a s tou přichází nové možnosti. Workshop už mám v hlavě dlouho a konečně ho můžu spustit. Odkaz na workshop zde.
  12. Krátké video z výroby datumového okénka.
  13. Tak přesně takhle teď vypadají moje dny
  14. Dnes jsem napsal e-mail všem co mají objednanou variantu s olejem nebo bez oleje. V klidu si vyberte variantu ciferníku a dejte mi vědět. Příští týden je začnu vyrábět. Ciferniky na limitku už jsou ve výrobě.
  15. Dnes jsem napsal všem co mají objednanou limitovanou edici ohledně ciferníku. Podívejte se prosím na email a napište mi. Díky
×
×
  • Vytvořit...