Jakubisko Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 http://aukro.cz/item416205693_omega_seamas..._na_aukru_.html Co myslite, je to fake? A na kolik tipujete, ze se vysplha cena? Rad bych se do nich pustil, ale zajimave by pro me byly tak do 12 tisic.
spiderer Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Tipoval bych to tak nekde mezi 10-15k vzhledem k tomu, ze nemaji krabici ani papiry by zajem nemusel byt veliky Kazdopadne jsem koukal na ebay, ale tam aktualne za rozumny penize moc bondovek v quartzu neni, alespon ne od serioznich prodejcu, seriozne vyhlizejicich inzeratu.. Kazdopadne pokud by jsi do nich sel, tak kup rovnou modrou lunetu, protoze s tou stribrnou to je tragedie obrovska, mel jsem tu cest videt stribrnou lunetu na tech od Frantika a az me z toho mrazilo v zadech jak to nebylo hezky
Cyber Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 (upraveno) Tipoval bych to tak nekde mezi 10-15k vzhledem k tomu, ze nemaji krabici ani papiry by zajem nemusel byt veliky Kazdopadne jsem koukal na ebay, ale tam aktualne za rozumny penize moc bondovek v quartzu neni, alespon ne od serioznich prodejcu, seriozne vyhlizejicich inzeratu.. Kazdopadne pokud by jsi do nich sel, tak kup rovnou modrou lunetu, protoze s tou stribrnou to je tragedie obrovska, mel jsem tu cest videt stribrnou lunetu na tech od Frantika a az me z toho mrazilo v zadech jak to nebylo hezky Taky je na výměnu ciferník a ručk :-( tipuju max. hodnota která má ještě cenu 11t + servisní náklady. Na chrono24.com jsou ted jedny v superstavu, kupované v ČR s papírama a prodejce slyší na 18,5k a je z Phy. Upraveno 10. srpna 2008 uživatelem Cyber
spiderer Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Cyber - to je fakt, na druhou stranu nekomu zlute indexy mohou vyhovovat, znam par lidi, kteri jsou radsi kdyz hodinky v noci nesvitej jak ozareny Pokud pujdou za 5k je to dobrej kauf
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se