spiderer Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2008 Pratele, uz jsem dlouho nemel cas na foceni, ale dneska jsem se rozhodl, ze bych mohl nacvakat svych par neumeleckych fotek a pokud to aspon trosku pujde potesit vase zraky nekolika obrazky vybornych quartzovych Longines LungoMare Je tu par klasickych fotek v 800x600 + 2 wallpapery 1280x800 + 1 wallpaper 1600x1200 - u tech pozadi se mozna jeste, pokud se najde cas, pokusim odstranit odlesky, napisy atd, aby z toho byla trosku prijatelna fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2008 Toš pěkné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arison Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 spiderer napsal: Pratele, uz jsem dlouho nemel cas na foceni, ale dneska jsem se rozhodl, ze bych mohl nacvakat svych par neumeleckych fotek a pokud to aspon trosku pujde potesit vase zraky nekolika obrazky vybornych quartzovych Longines LungoMare Je tu par klasickych fotek v 800x600 + 2 wallpapery 1280x800 + 1 wallpaper 1600x1200 - u tech pozadi se mozna jeste, pokud se najde cas, pokusim odstranit odlesky, napisy atd, aby z toho byla trosku prijatelna fotka Moc hezké... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arison Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 spiderer napsal: Pratele, uz jsem dlouho nemel cas na foceni, ale dneska jsem se rozhodl, ze bych mohl nacvakat svych par neumeleckych fotek a pokud to aspon trosku pujde potesit vase zraky nekolika obrazky vybornych quartzovych Longines LungoMare Je tu par klasickych fotek v 800x600 + 2 wallpapery 1280x800 + 1 wallpaper 1600x1200 - u tech pozadi se mozna jeste, pokud se najde cas, pokusim odstranit odlesky, napisy atd, aby z toho byla trosku prijatelna fotka Moc hezké... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Otazka, Sekundova a minutova rucka chronografu mi prijdu na fotkach dost podobne az zhodne, ako ich pri stojacom chronografe od seba rozoznam? (teda okrem toho ze sekondova je vyssie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 cali napsal: Otazka, Sekundova a minutova rucka chronografu mi prijdu na fotkach dost podobne az zhodne, ako ich pri stojacom chronografe od seba rozoznam? (teda okrem toho ze sekondova je vyssie) Ted je nemam u sebe, ale lisi se svoji "mohutnosti" - myslim, ze silnejsi je minutova, ale doma se podivam jak to je skutecne Rozeznat je od sebe problem neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahn Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Reseni typografie ciferniku je kouzelne. Mimo jine samozrejme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Opravdu pěkný časostroj... Původně se mi víc zamlovala verze bez chronografu, po shlédnutí Tvých fotek je to asi jinak... Blahopřeji ke krásným hodinkám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se