Přejít na obsah

Hodinky Perigaum

RadimS

Doporučené příspěvky

Asi před dvěma týdny jsem koupil automaty Perigaum Excalibur, po pár dnech šťastně dorazily, teď je mám asi týden.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

hodinky jsou celkem dobře zpracované, jsou těžší, než jsem čekal. Mají dvojí čas, ukazují den v týdnu, den v měsíci a měsíc. Za den se mi zpozdí o cca 10 sec, což není vůbec špatné.

Co na ně říkáte?

(bohužel nemám jejich reálné foto, tak jsem použil to ze ztránek prodejce, pokud bude zájem, tak je doma vyfotím a přihodím foto)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ballover napsal:
Nechci Ti kazit radost z nového přírůstku, ale méně je někdy více, takhle hodinky vypadají pouťově. Ale možná se mýlím, pošli foto na ruce. Taky by mě zajímalo, co k tomu dává Číňan za řemen a sponu, tak prosím o foto této partie.

foto z ebay:

bd0b6awt01q5eovsj8vr.jpg

Na takychto firmach sa mi velmi paci ich "profesionalny" pristup :D - dynamicke web stranky (co tam po gramatickych chybach), nadupane ego (PERIGAUM IS ONE OF THE FASTEST GROWING WATCH COMPANIES IN GERMANY OFFERING MAGNIFICENT QUALITY AT AFFORDABLE PRICES) a sialene zlavy - cenu 700? skrtneme, novu dame 200?, no nekup to!

Odkaz ke komentáři

tak tady jsou ně jaké fotky "pouťovek" B)

bohužel jsem je fotil zrcadlovkou a nebylo dost světla na velkou clonu, tak je u některých fotek velká hloubka. Už nabíjím baterky do kompaktu, ten by udělal fotku ciferníku lépe.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

hmotnost 119 g

Odkaz ke komentáři

par fotek z mikroskopu Leica S8AP0, pod mikroskopem jdou vzdycky krasne videt vyrobni chyby, nejlepsi zpusob, jak poznat kvalitu zpracovani. Tohle je minimalni zvetseni, jake je mozne. Bohuzel kamera, ktera je pripojena k mikroskopu neni nic moc, lepsi je koukat do okularu.

Odkaz ke komentáři

RadimS napsal:
pokud je někdo z Brna a má lepší značku, tak stačí přijet do Slatiny a podrobit hodinky prohlídce pod mikroskopem :smile_anim:

OT: Mate mikroskop v nejake prumyslove firme na cernovicke terase? Jen me to zaujalo, protoze se mikroskopicke technice taky pohybuji a z velke casti me zivi :_)

Odkaz ke komentáři

skalis napsal:
OT: Mate mikroskop v nejake prumyslove firme na cernovicke terase? Jen me to zaujalo, protoze se mikroskopicke technice taky pohybuji a z velke casti me zivi :_)

FEI?

Cernovicka terasa, mame tady testovaci laborator, jejiz soucasti je i metalurgicka a tribologicka laborator, mame i FEI SEM. Ale v laboratori nedelam, jenom ji mam na starosti.

Odkaz ke komentáři

RadimS napsal:
FEI?

FEI ne, i kdyz uz jsem mluvil s personalni reditelkou a vcera jsem tam poslal cv. Delam na informatice MU v Centru pro zpracovani biomedicinskych obrazu. Takze mikroskopie pouze opticka (i kdyz k te casticove bych se rad dopracoval). Mame ve dvou labech po jednom Zeissovi Axiovert (100S, 200M) s konfokalnimi jednotkami. Oba se vyuzivaji jako fluorescencni. Ja tam delam mikroskopovyho technika. Ale k tomu zacinam doktorat na astrofyzice (kterou delam uz 5 let), takze hlavne jsem (astro)fyzik (teoretik) :sleeping_03anim: Ty mikroskopy mam jako 1/2 uvazek (dostal jsem tu nabidku, je to zajimava prace, tak jsem tam uz skoro rok). Ale mame tam i jeden mensi mikroskop, kterym by sly delat podobny snimky ciselniku. Po dovolene to vyzkousim a kdyz to bude zajimavy, tak sem postnu fotky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...