Jump to content

nove master collection

david28

Recommended Posts

• 1 month later...
On 3/26/2020 at 12:08 PM, junior300 said:

Aktualne uz ziadne. Supluju ich tie Londzinky, co ste videli v druhom vlakne. Svadby a pohreby su nateraz odlozene, takze ziadna tragedia, do obleku tak skoro nepojdem.  :) V plane mam vsak tieto Schaumburg Classoco 50's:

Vypadají pěkně, jenom kdyby byla datumka tam kde má být. Na 3 a u kraje ciferníku. 

ja ich mam stale v najuzsom vybere s dalsimi dvomi londzinami. Uvidime co to povie nazivo ked znovu bude otvorene

Ked budes mat foto na kozi urcito to tu hod som fakt zvedavy.

pripadne hod aj foto na slnku, zaujimal by ma ten sunburst, dial je skor matny ci leskly ? 

Zkusim je pak vyfotit sikovne na primem slunci, ikdyz ta postnuta fotka je u velkeho francouzskeho okna - tedy na intenzivnim svetle. Je spis matny s obcasnym diagonalnim odleskem. Lestene rucky jsou tak svym leskem nadherne kontrastni. Nazivo me po bedlivem studovani fotek a videi prekvapilo, jak zajimavou barvu ten cifernik ma - neni tak vyrazne modry, jakoby prechazel do tmave sede. Byl jsem mile prekvapen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dik moc, presne takuto foto som potreboval vidiet. Na kazdom videu bol ten cif trocha iny a tu je vidiet co to co som ocakaval, tu specifickost farby

• 1 year later...

Tak predsa len som sa dokopal a isiel ich odskusat s tym ze je rozhodnute. Ako to uz byva clovek mieni osud meni a skoncil som s flagship heritage. Kazodpadne to bola tazka volba a uvidim casom ci to nakoniec nevymenim este 🤞

B327705A-180A-4F45-BA35-0660C1FB33FF.jpeg

45F86FB3-42AE-4578-8765-6D14DBCA695C.jpeg

• 4 months later...

Trochu oživím toto téma a poprosím o sílení zkušeností. Má někdo L2.673.4.51.6 a pravidelně nosí?

Vaše zkušenosti, co se týká přehlednosti odečítání času a celkově soužití s nimi?

nove-hodinky-longines-master-complications-40mm-l2-673-4-51-6-122807480.jpeg