mengelis Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 (upraveno) mengelis, ja vim, ze ty ses rad ve vsem v opozici, ale vetsina muslimu odsuzuje terorismus? ono statci kdyz ho schvaluje i treba jen 40%. mimochodem dotaznik typu "schalujete terorismus?" jako co cekas za odpoved. je pravdou, ze treba v Iranu jsou pohodovi lide, kteri nemaji se zapadni civilizaci problem a vuci turistum jsou privetivi. je to jen US a EU masaz. nicmene je proste problem imigrantu velky a neresi se. a to ze tyto skupiny ziskavaji na dulezitosti je EVIDENTNI uz ted. na to nemas zadny argumet. to je proste fakt. nevim, jestli tu za 50let bude vice muslimu jak rika to video, mozna je to fikce, ale bude jich cim dal vice a jejich vliv poroste a to je ten problem. z toho plyne vse co psal Lachtan. a ja se nechci dockat aby to dopadlo jako v USA kde se politika atd. podrizuje hispancum jo tak samozřejmě, někdo tady šoupne bububu video, kde jsou čísla naprosto vycucaná z prstu a z toho pak vyplývají absurdní závěry, následně se tady rozjede diskuse, kde se prosazue násilné a nedemokratické (eufemismusmus) řešení virtuálního problému z videa, tak se někdo proti tomu ozve s korekcemi a už je zas za opozičníka. Upraveno 16. srpna 2009 uživatelem mengelis
Návštěvník Tada Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Teď se se někde v Reflexu nebo Instinktu psali, že "politická koreknost" není nic jiného než potlačení přirozeného západoevropského myšlení a vyjadřování Docela to sedí a sem to taky patří
911 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 jo tak samozřejmě, někdo tady šoupne bububu video, kde jsou čísla naprosto vycucaná z prstu a z toho pak vyplývají absurdní závěry, následně se tady rozjede diskuse, kde se prosazue násilné a nedemokratické (eufemismusmus) řešení virtuálního problému z videa, tak se někdo proti tomu ozve s korekcemi a už je zas za opozičníka. otazkou je, jestli ty tvoje clanky se taky zakladaji na pravde. kazdy si cisla upravuje a ziskava podle toho aby mu to vyslo. to ze v EU je problem s imigrantama je proste fakt
mengelis Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 otazkou je, jestli ty tvoje clanky se taky zakladaji na pravde. kazdy si cisla upravuje a ziskava podle toho aby mu to vyslo. to ze v EU je problem s imigrantama je proste fakt ehm, samozřejmě že anonymní video na youtube pracuje s korektněšími zdroji než Newsweek
911 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 ehm, samozřejmě že anonymní video na youtube pracuje s korektněšími zdroji než Newsweek ale no tak. nesmis vsemu verit. US media, stejne jako treba prestizni WSJ si taky vykladaji cisla po svem. stejne tak i TV stanice.
mengelis Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 ale no tak. nesmis vsemu verit. US media, stejne jako treba prestizni WSJ si taky vykladaji cisla po svem. stejne tak i TV stanice. já si prostě jen myslím, že údajům z podivného anonymního videa můžu věřit stejně jako článkům z odpor.org
911 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 já si prostě jen myslím, že údajům z podivného anonymního videa můžu věřit stejně jako článkům z odpor.org neni nic jednodussiho, nez si udelat domaci ukol a ty cisla si overit. z obou dvou zdroju a dohledat si dalsi info.
mengelis Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 neni nic jednodussiho, nez si udelat domaci ukol a ty cisla si overit. z obou dvou zdroju a dohledat si dalsi info. no ale to ten newsweek jaksi udělal :-D
911 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 no ale to ten newsweek jaksi udělal :-D neverim tomu neverim ze by nejaky casopis napsal, ze nam hrozi muslimska invaze torchu to zlehcuju, ale i prestizni deniky si delaji svoji pravdu.
mengelis Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 neverim tomu neverim ze by nejaky casopis napsal, ze nam hrozi muslimska invaze torchu to zlehcuju, ale i prestizni deniky si delaji svoji pravdu. četl sis ty linky, nebo si definitivně pojal podezření, že ti muslimové chtějí uříznout hlavu a nic číst netřeba?
911 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 četl sis ty linky, nebo si definitivně pojal podezření, že ti muslimové chtějí uříznout hlavu a nic číst netřeba? cetl. ve francii jsem nejaky cas pobyval stejne tak brusel. mam oci. neresim co se rika v tom videu, ale vidim, ze je problem s imigrantskou politikou EU a cele ta multi-kulti-laska politika. tobe to je jedno, me ne. ja te nepresvedcim, ty me taky ne a tim bych to ukoncil.
Kalifx Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 cetl. ve francii jsem nejaky cas pobyval stejne tak brusel. mam oci. neresim co se rika v tom videu, ale vidim, ze je problem s imigrantskou politikou EU a cele ta multi-kulti-laska politika. tobe to je jedno, me ne. ja te nepresvedcim, ty me taky ne a tim bych to ukoncil. Souhlas. Muslimové se projevují vůči naší společnosti nepřátelsky (třeba tím uřezáváním hlav, atentáty, označují nás jako nevěřící...), takže nevím proč bych měl s nimi sympatizovat. Korán je možná přecpanej láskou a porozuměním, jenže jeho ortodoxní vykladači (označující se za znalce "fundamentu" samotného islámu) tato pozitiva asi nehledají. Jinak by se nechovali tak, jak se chovají. A minimálně z těchto důvodů nemůžu jejich zvyšující se vliv v mém životním prostoru vítat. Říká se tomu pud sebezáchovy. Sice velmi vítám kulturní obohacení, které s sebou přistěhovalci přinášejí, ale na druhou stranu byl bych vděčný, kdyby oni na oplátku respektovali kulturu naši..
mengelis Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 (upraveno) Muslimové se projevují vůči naší společnosti nepřátelsky (třeba tím uřezáváním hlav, atentáty, označují nás jako nevěřící...) hlavy uřezávají v rusku kavkazanům skinhedské tlupy ve jménu ochrany pravoslaví , máme se bát pravoslavných? atentáty katolické IRA zabily od konce šedesátých let v Evropě násobně až řadově víc lidí než muslimové, máme se bát katolíků? nevěřící je pro amerického protestanta každý, hlavně liberálové a Evropané, máme se bát amerických protestantů? Upraveno 16. srpna 2009 uživatelem mengelis
911 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 ne. mame se bat mengelise, kdyz to tak ctu
1Lachtan Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Řekni mi jediné pozitivum, které přináší (nebo by přineslo) zvýšení islámské populace (a vše co s tím souvisí) současné ?vropě ??? Čím nebo o co nás obohatí ??? (P.S.: veškeré své názory na tuto komunitu si utvářím hlavně na základě svých vlastních vjemů ze svých průběžných pobytů v islámských zemích, kde v současné době trávím více času než je zdrávo...)
mengelis Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 taky me z nej mrazi... hahaha, to je fakt sranda, někteří tady navrhují diktaturu a nepřímo i koncentráky, ale místní členy mrazí ze mě
Dantechno Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 hahaha, to je fakt sranda, někteří tady navrhují diktaturu a nepřímo i koncentráky, ale místní členy mrazí ze mě Sorry nic ve zlem, me spis mrazi z toho ze mi pripominas nase politiky ( nemyslim tim obsahem prispevku jako spis formou ). Ale zmenil jsi si avatar , ten stary se hodil spis na billboard
1Lachtan Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 hahaha, to je fakt sranda, někteří tady navrhují diktaturu a nepřímo i koncentráky, ale místní členy mrazí ze mě Jediný kdo v této debatě mluví o koncentrácích, jsi ty sám. Já osobně se domnívám, že deportace zpět by byla elegantnějším řešením
mengelis Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Já osobně se domnívám, že deportace zpět by byla elegantnějším řešením deportace třetí generace v Evropě narozených muslimů kam například?
mengelis Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Řekni mi jediné pozitivum, které přináší (nebo by přineslo) zvýšení islámské populace (a vše co s tím souvisí) současné ?vropě ??? Čím nebo o co nás obohatí ??? chutné a levné jídlo v arabských bistrech
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se