Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1973

• Akam

1424

• Vit

1179

• Kid_A

907

před 31 minutami, kaktusář napsal:

no - jsou fotogenické - takže já je dycky vyfotím a pak jdou dolů, ha ha... a beru si lhc, ty jsou nejlepší :) 

Ano,LHC jsou nej.Dnes jsem je pořádně vykoupal a pořádně očistil, takže se zase blýskají.

A propo,Zeno jsem vlastnil a nejsou to špatné hodinky.Nakonec jsem je dal do aukce a finance obdržela dětská onkologie kde se Terezka léčila s leukémií.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, mlsoun1 napsal:

Ano,LHC jsou nej.Dnes jsem je pořádně vykoupal a pořádně očistil, takže se zase blýskají.

A propo,Zeno jsem vlastnil a nejsou to špatné hodinky.Nakonec jsem je dal do aukce a finance obdržela dětská onkologie kde se Terezka léčila s leukémií.

aha, tak to si při nich na tebe vždy vzpomenu, nejen při lhc... no já jsem se rozhodl, že bych rád místo kalibrů seika vlastnil ety, čili jsem po nich sáhl výměnou za želvy... a tohle by měla být úplně ta tradiční eta s menším nátahem než maj longines... a chlapi tady říkali, že mám fádní sbírku, samé tmavé hodinky, takže se hodí, že jedny fádní zmizí a druhé oranž přibudou...

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, kaktusář napsal:

aha, tak to si při nich na tebe vždy vzpomenu, nejen při lhc... no já jsem se rozhodl, že bych rád místo kalibrů seika vlastnil ety, čili jsem po nich sáhl výměnou za želvy... a tohle by měla být úplně ta tradiční eta s menším nátahem než maj longines... a chlapi tady říkali, že mám fádní sbírku, samé tmavé hodinky, takže se hodí, že jedny fádní zmizí a druhé oranž přibudou...

Barvička Ti scházela,to ano.Ale pokud jsi spokojený Ty,tak to je nejdůležitější😉

Odkaz ke komentáři

želvy jsem vyměnil za ty oranž a tyhle bych rád taky vyměnil za něco s etou, klidně certinu... ale nevím, jestli se lid bude hrnout :)

aby mi nabízel kvalitní švýcarské strojky za nekvalitní seikokalibr, ha ha... a seiko mi zůstane jen quartz:

image.png.f7dcae9c1f5df2154a4fe1fd2aef570f.png

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, kaktusář napsal:

želvy jsem vyměnil za ty oranž a tyhle bych rád taky vyměnil za něco s etou, klidně certinu... ale nevím, jestli se lid bude hrnout :)

aby mi nabízel kvalitní švýcarské strojky za nekvalitní seikokalibr, ha ha... a seiko mi zůstane jen quartz:

image.png.f7dcae9c1f5df2154a4fe1fd2aef570f.png

GS se hodí na mši.Ty vidím jako čisté a duchovní hodinky.Pro mne to jsou ty nej🥰

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...