rekib1 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 19 minutami, patprom napsal: Trocha vánoční svěžesti Jj, barvy jsou fain 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 31 minutami, kaktusář napsal: no - jsou fotogenické - takže já je dycky vyfotím a pak jdou dolů, ha ha... a beru si lhc, ty jsou nejlepší Ano,LHC jsou nej.Dnes jsem je pořádně vykoupal a pořádně očistil, takže se zase blýskají. A propo,Zeno jsem vlastnil a nejsou to špatné hodinky.Nakonec jsem je dal do aukce a finance obdržela dětská onkologie kde se Terezka léčila s leukémií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Dobrý ráno a klidný den 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Ano,LHC jsou nej.Dnes jsem je pořádně vykoupal a pořádně očistil, takže se zase blýskají. A propo,Zeno jsem vlastnil a nejsou to špatné hodinky.Nakonec jsem je dal do aukce a finance obdržela dětská onkologie kde se Terezka léčila s leukémií. aha, tak to si při nich na tebe vždy vzpomenu, nejen při lhc... no já jsem se rozhodl, že bych rád místo kalibrů seika vlastnil ety, čili jsem po nich sáhl výměnou za želvy... a tohle by měla být úplně ta tradiční eta s menším nátahem než maj longines... a chlapi tady říkali, že mám fádní sbírku, samé tmavé hodinky, takže se hodí, že jedny fádní zmizí a druhé oranž přibudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 28 minutami, kaktusář napsal: aha, tak to si při nich na tebe vždy vzpomenu, nejen při lhc... no já jsem se rozhodl, že bych rád místo kalibrů seika vlastnil ety, čili jsem po nich sáhl výměnou za želvy... a tohle by měla být úplně ta tradiční eta s menším nátahem než maj longines... a chlapi tady říkali, že mám fádní sbírku, samé tmavé hodinky, takže se hodí, že jedny fádní zmizí a druhé oranž přibudou... Barvička Ti scházela,to ano.Ale pokud jsi spokojený Ty,tak to je nejdůležitější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Dobrý ránko 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 poslední mechanická seika v mé sbírce... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 11 minutami, mlsoun1 napsal: Barvička Ti scházela,to ano.Ale pokud jsi spokojený Ty,tak to je nejdůležitější nejsem spokojený s těmi seikokalibry no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 6 minutami, kaktusář napsal: nejsem spokojený s těmi seikokalibry no.. Vše tedy prodat a vyměnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 16 minutami, kaktusář napsal: poslední mechanická seika v mé sbírce... Ty půjdou vyměnit za pěkné Švýcary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 želvy jsem vyměnil za ty oranž a tyhle bych rád taky vyměnil za něco s etou, klidně certinu... ale nevím, jestli se lid bude hrnout aby mi nabízel kvalitní švýcarské strojky za nekvalitní seikokalibr, ha ha... a seiko mi zůstane jen quartz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 28 minutami, kaktusář napsal: želvy jsem vyměnil za ty oranž a tyhle bych rád taky vyměnil za něco s etou, klidně certinu... ale nevím, jestli se lid bude hrnout aby mi nabízel kvalitní švýcarské strojky za nekvalitní seikokalibr, ha ha... a seiko mi zůstane jen quartz: GS se hodí na mši.Ty vidím jako čisté a duchovní hodinky.Pro mne to jsou ty nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 3 minutami, mlsoun1 napsal: GS se hodí na mši.Ty vidím jako čisté a duchovní hodinky.Pro mne to jsou ty nej třeba si je nakonec někdy ode me koupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Dufa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Přeladěno na sváteční vlnu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 5 minutami, foldes napsal: Přeladěno na sváteční vlnu rolex end game:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Stará láska, nový strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 3 hodinami, kaktusář napsal: třeba si je nakonec někdy ode me koupíš Třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se