baza Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna (upraveno) Upraveno 2. ledna uživatelem baza 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna LÜM-TEC M8 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Pamatuji jejich vlnu před x léty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Aquisy už se mi rychtujou, brzy budou. A tak je 2.1. a já mám už druhé hodinky letos Máte to někdo taky tak? Dneska zastávka v Koscom Hodinky, A popřát Vše Nej do Nového roku. Díky moc za ️ Heavy Duty Mudman z Emergency série. GW-9500MEC-1ER Prostě něco na přežití v džungli, když půjdete kolem futer, skákat ze skály a tak pod. Tůly jako fík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 46 minutami, mlsoun1 napsal: Krása, pozor ať ti to neuklouzne a nerozbiješ je! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 5 minutami, Vit napsal: Krása, pozor ať ti to neuklouzne a nerozbiješ je! Jako před lety, když jsem šel od kamaráda a uklouzl jsem a hodinky prolétly vzduchem.Dnes jsem raději našlapoval opatrněZa 14 dní Ti je pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: bohužel jsem si uvědomil, že nemám ve sbírce žádnej takovej typ hodinek, samozřemě mi to v mozku vytváří touhu např. po longines... mám skoro samý potápky, což je nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Modrá je dobrá (při umělém osvětlení ta barva ručiček moc nevynikne, ale je opravdu přitažlivá) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 21 minutami, childe napsal: Modrá je dobrá (při umělém osvětlení ta barva ručiček moc nevynikne, ale je opravdu přitažlivá) ty už jsem někde viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 54 minutami, kaktusář napsal: bohužel jsem si uvědomil, že nemám ve sbírce žádnej takovej typ hodinek, samozřemě mi to v mozku vytváří touhu např. po longines... mám skoro samý potápky, což je nuda To všechno příjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Dobrý den přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 2 minutami, mlsoun1 napsal: příjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se