mlsoun1 Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 4 hodinami, kaktusář napsal: pomačkanec a limes, které se mnou zůstanou Jako vždy nádhera pane faráři
Lukáš3 Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Asi mi ta měsíční fáze nefunguje, vzhledem k tomu, že dnes byl úplněk... 6
mlsoun1 Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Před hodinou, laroaz napsal: Pro mne to jsou top hodinky dané značky 1
laroaz Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 44 minutami, mlsoun1 napsal: Pro mne to jsou top hodinky dané značky Já je nikdy moc neřešil, pak se ke mně dostaly výměnou a zjišťuju, že jsou fakt dobrý. Co je krátce mám, tak se na ruku nedostalo nic jinýho 1
mlsoun1 Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Před hodinou, laroaz napsal: Já je nikdy moc neřešil, pak se ke mně dostaly výměnou a zjišťuju, že jsou fakt dobrý. Co je krátce mám, tak se na ruku nedostalo nic jinýho To mne řekni.Měním jen za to se se mi líbí a chci nosit.Myslim si,že jsi špatně neudělal,jsou to krásné hodinky.Líbí se mi více než černé.Tož si jich náležitě užívej
Campino Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října (upraveno) Upraveno 8. října uživatelem Campino 5 1
kaktusář Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Jako vždy nádhera pane faráři Děkuji:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se