AKUC Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince před 18 hodinami, mlsoun1 napsal: Změna je život už mi to tu normálne chýbalo , enjoy 1
Vit Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince před 16 hodinami, Juraj11 napsal: Teď na to koukám a vypadá to tak Ale je to jen jakysi kožuch na kapuci Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------------------------- Biatec CS30B 8
ladvach Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Pro změnu korely se špatnou datumovkou.. 1 1
ladvach Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince před 14 minutami, dragys27 napsal: Kdysi jsem je chtěl. Ale za ty prachy mohli udělat tu datumovku z kovu. Je celá z plastu.
horskjan Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Vytáhl jsem je po nějaké době v sobotu na Micro Praha, na ruce ale zůstaly do dneška a pořád spokojenost veliká... 9
Rybkin Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Šel jsem kolem Koscomu že se jenom podívám... 12 1 2 5
FantasticFabio Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Před hodinou, Prochy68 napsal: Yema GMT v bronzu ….. jo tak ty mam taky na wishlistu …..
Prochy68 Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince před 8 minutami, FantasticFabio napsal: Yema GMT v bronzu ….. jo tak ty mam taky na wishlistu ….. Bronz dobry, ale tvar pouzdra me na ruce moc nevyhovuje teda.
FantasticFabio Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince před 2 minutami, Prochy68 napsal: Bronz dobry, ale tvar pouzdra me na ruce moc nevyhovuje teda. Občas hodinky nosím volněji a vyšší tvary mě tolik netrápí, případně když jsou nožky výš než je obvyklé …. Jestli je to jejich antibonus poprosím o fotku z boku do SZ , abychom to tady nezaplevelili . Děkuju !
Divers Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Ahoj všichni, omlouvám se za spam, ale neměl by někdo prosím fotku "Ichnos Arcipelago" z MicroPrahy? Ptám se na model, který byl prototypem, připomínající námořní radar s lodí a ponorkou. Díky! 3
Dopi Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Dnes dorazily, tak jsem je jen nastavil, upravil tah na ruku a půjdou zase až do Vánoc do krabičky. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se