mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 24 minutami, Klub300 napsal: Podvečerní vycházka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to fakt zajímavé.Moc se mi ty hodinky líbí,ale když jsem je dal u Jeronima na ruku a pak na srázku tak to nejde.Mám to tak i s Omegy,líbí se mi,ale dám je na ruku a je konecJako kouzlo odčarováníNerozumím tomu Ale sedí Ti a jsou šik
M-72 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Dnes na Stvořidlech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Campino Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Relax po relaxe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Matej09 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Oktagon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jiří Sedlák Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 32 minutami, M-72 napsal: Dnes na Stvořidlech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Psali, že tam skoro není voda. 1
Jiří Sedlák Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
tikzot Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) Dneska matka českých hor zdolána z Karpacze, celkem ani tolik lidu, tak fajn✌ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června uživatelem tikzot 14 5
Jan Procházka Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Dnes Louny, sraz Mini, dle samolepky zdejší člen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DaLo Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 4
Kupa54 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Tak už dost! Je na čas na cestu domů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15
laroaz Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16 1
Klub300 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Je to fakt zajímavé.Moc se mi ty hodinky líbí,ale když jsem je dal u Jeronima na ruku a pak na srázku tak to nejde.Mám to tak i s Omegy,líbí se mi,ale dám je na ruku a je konecJako kouzlo odčarováníNerozumím tomu Ale sedí Ti a jsou šik Díky, měl jsem to obráceně, nasadil na ruku a nemůžu je sundat. Povedly se.
M-72 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Psali, že tam skoro není voda. Ještě je
scottsdale Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
chief Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Dneska jsem vytáhl géčka na food festival ambasád u kulaťáku na Praze 6, cihličkové HS ka, prémiové pěti koule z Yamagaty. Bylo tu zas mega lidí, děti trochu reptali, ale jídla milion druhů, i manželce jsme vzali do krabičky s sebou. Je doma nějaká trochu nakřáplá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 26 minutami, Klub300 napsal: Díky, měl jsem to obráceně, nasadil na ruku a nemůžu je sundat. Povedly se. Není za co.Jsem z toho rozčarován.Většinou když se mi něco hodně líbí, tak v pohodě.Zde bohužel nikoliv.Třeba to jednou přijde.Prostě fotky na druhých se mi strašně moc líbí.Takže si jich užívej co nejdéle, fakt Ti sluší
Chorche Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 45 minutami, laroaz napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Udělal jsi mi velkou radost.Běžně s lumi vidět nejsou na foto.Super,super.....vypadá to moc dobře 4 1
Noname66 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Dobré ráno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Filip eM Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Dnešní setup do Zoo s pidižvíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se