jenik77 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 ja dnes vlastne taky schauerovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 7 hours ago, Vit said: Děkuju oběma. krasne foto i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 V 1. 12. 2023 v 17:39, kaktusář napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Pekne , dobre čitateľne aj remienok pasuje , páči sa mi to …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 7 hodinami, bluman napsal: Sú pekne , ako idú presne ? Tá vysoká frekvencia iste spresní chod … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 10 hodinami, bluman napsal: krasne foto i hodinky Děkuju. ------------------ Biatec CS30B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Zygopetalum kvete po delší době, tak mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 38 minutami, kaktusář napsal: Zygopetalum kvete po delší době, tak mám radost Uzasny kvety. Mne vydrzely na ruce Travellery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 díky, bohužel orchidejí je cca 300tis druhů... je to blázinec, pokud to člověk začne sbírat... nesmí se to prostě sbírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 28 minutes ago, kaktusář said: díky, bohužel orchidejí je cca 300tis druhů... je to blázinec, pokud to člověk začne sbírat... nesmí se to prostě sbírat jj, tak ako hodinky, proste sa s tym nesmie zacinat ako zvladas oboje naraz? respect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 orchideje delam cca 15 let a uz sem prestal ve sberu, jen udrzuju do hodinek jsem spadle presne pred rokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 a kaktusy delam od detstvi ale taky spis uz jen udrzuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmaker Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 V 3. 12. 2023 v 11:29, Gustaf napsal: Zulu Tajmy s černou lunetou? U mě vyhrála zelená, pr. 42mm Nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se