chief Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Aquisy už se mi rychtujou, brzy budou. A tak je 2.1. a já mám už druhé hodinky letos Máte to někdo taky tak? Dneska zastávka v Koscom Hodinky, A popřát Vše Nej do Nového roku. Díky moc za ️ Heavy Duty Mudman z Emergency série. GW-9500MEC-1ER Prostě něco na přežití v džungli, když půjdete kolem futer, skákat ze skály a tak pod. Tůly jako fík
Vit Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna před 46 minutami, mlsoun1 napsal: Krása, pozor ať ti to neuklouzne a nerozbiješ je! 1
mlsoun1 Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna před 5 minutami, Vit napsal: Krása, pozor ať ti to neuklouzne a nerozbiješ je! Jako před lety, když jsem šel od kamaráda a uklouzl jsem a hodinky prolétly vzduchem.Dnes jsem raději našlapoval opatrněZa 14 dní Ti je pošlu
kaktusář Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: bohužel jsem si uvědomil, že nemám ve sbírce žádnej takovej typ hodinek, samozřemě mi to v mozku vytváří touhu např. po longines... mám skoro samý potápky, což je nuda
childe Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Modrá je dobrá (při umělém osvětlení ta barva ručiček moc nevynikne, ale je opravdu přitažlivá) 1
kaktusář Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna před 21 minutami, childe napsal: Modrá je dobrá (při umělém osvětlení ta barva ručiček moc nevynikne, ale je opravdu přitažlivá) ty už jsem někde viděl
mlsoun1 Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna před 54 minutami, kaktusář napsal: bohužel jsem si uvědomil, že nemám ve sbírce žádnej takovej typ hodinek, samozřemě mi to v mozku vytváří touhu např. po longines... mám skoro samý potápky, což je nuda To všechno příjde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se