Filip eM Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Snad mi to prominete, ale včera jsem si byl "potěžkat" kousek, který mě na netu velmi zaujal a zapomněl jsem to zde vložit.. tak teď.. Asi jsem ten typ, který chce něco, co není úplně tak často k vidění. Fórum zde projíždím prakticky denně, ale royaly zde moc nepotkávám, spíše vůbec... a při pokukování po rangerech ( u kterých mám Must Have ), jsem našel tyhle choca... Říkal jsem si, že bych je chtěl vidět naživo... naštěstí je v Ostravě měli. Ve vchodu jsem byl příjemně přivítán, a následně o mě bylo více než dobře postaráno. Čímž děkuji Ostravskému Dealu. Bohužel jsem hlava, která mnohdy dříve koná, než myslí... teď si to nechávám projít hlavou a říkám si... sakra, a proč ne..? Tohle bych chtěl na ruce nosívat asi furt... Ten hnědý cifr je úžasný, v kombinaci se zlatem a římskými číslicemi byl celkový dojem ještě umocněn, hry se světlem úžasné a já si s němi na ruce poskočil jako malý Jarda.. integrovaný tah dokonale obepnul ruku a zároveň tam byla menší vůle, aby se perfektně přizpůsobil, nikde netlačil... Asi brzy v sekci " pochlubte se novými přírůstky " 7 1
kaktusář Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna před 51 minutami, Filip eM napsal: Snad mi to prominete, ale včera jsem si byl "potěžkat" kousek, který mě na netu velmi zaujal a zapomněl jsem to zde vložit.. tak teď.. Asi jsem ten typ, který chce něco, co není úplně tak často k vidění. Fórum zde projíždím prakticky denně, ale royaly zde moc nepotkávám, spíše vůbec... a při pokukování po rangerech ( u kterých mám Must Have ), jsem našel tyhle choca... Říkal jsem si, že bych je chtěl vidět naživo... naštěstí je v Ostravě měli. Ve vchodu jsem byl příjemně přivítán, a následně o mě bylo více než dobře postaráno. Čímž děkuji Ostravskému Dealu. Bohužel jsem hlava, která mnohdy dříve koná, než myslí... teď si to nechávám projít hlavou a říkám si... sakra, a proč ne..? Tohle bych chtěl na ruce nosívat asi furt... Ten hnědý cifr je úžasný, v kombinaci se zlatem a římskými číslicemi byl celkový dojem ještě umocněn, hry se světlem úžasné a já si s němi na ruce poskočil jako malý Jarda.. integrovaný tah dokonale obepnul ruku a zároveň tam byla menší vůle, aby se perfektně přizpůsobil, nikde netlačil... Asi brzy v sekci " pochlubte se novými přírůstky " já jsem si zkoušel tudory se zlatýma prvkama před vánoci: obecně vzato nejsem ctitelem zlata na hodinkách a na fotkách se mi to moc nelíbí, ale naživo to bylo super a krása :))) takže si umím představit, že jsi nadšen jediný problém bych měl s tahem, protože jsem notorický chronický měnič tahů :)) takže jsem zvědav, až začneš dávat fotky s novýma hodinkama, jak budou vypadat v různých kontextech 5 1
Filip eM Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna @kaktusář tyhle jsou taky bomba. S těmi tahy to máme stejně... Já se naštěstí držím, protože vím, že mám ruce jako horník... moc šikovnosti, trpělivosti a umu při výměně jsem zatím nepobral 1
junior300 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Před hodinou, Filip eM napsal: Snad mi to prominete, ale včera jsem si byl "potěžkat" kousek, který mě na netu velmi zaujal a zapomněl jsem to zde vložit.. tak teď.. Asi jsem ten typ, který chce něco, co není úplně tak často k vidění. Fórum zde projíždím prakticky denně, ale royaly zde moc nepotkávám, spíše vůbec... a při pokukování po rangerech ( u kterých mám Must Have ), jsem našel tyhle choca... Říkal jsem si, že bych je chtěl vidět naživo... naštěstí je v Ostravě měli. Ve vchodu jsem byl příjemně přivítán, a následně o mě bylo více než dobře postaráno. Čímž děkuji Ostravskému Dealu. Bohužel jsem hlava, která mnohdy dříve koná, než myslí... teď si to nechávám projít hlavou a říkám si... sakra, a proč ne..? Tohle bych chtěl na ruce nosívat asi furt... Ten hnědý cifr je úžasný, v kombinaci se zlatem a římskými číslicemi byl celkový dojem ještě umocněn, hry se světlem úžasné a já si s němi na ruce poskočil jako malý Jarda.. integrovaný tah dokonale obepnul ruku a zároveň tam byla menší vůle, aby se perfektně přizpůsobil, nikde netlačil... Asi brzy v sekci " pochlubte se novými přírůstky " Uplne ta chapem, kruzim okolo nich uz par rokov Zvlast tieto bicolory su topove. 39-ky si skusal?
Filip eM Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna před 48 minutami, junior300 napsal: Uplne ta chapem, kruzim okolo nich uz par rokov Zvlast tieto bicolory su topove. 39-ky si skusal? 38, perfektní velikost na mojí ruku cca 17,5cm. Daydate jsem zkoušel, ale to už bylo na mě moc těžké, veliké, pocitově mi to nesedělo
junior300 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna @Filip eM mas recht 38-ky su to. Ano sedia ti fajn. Ja mam ruku 19,5, takze 41-ky Day Date budu asi vhodnejsie. Este som to nazivo neskusal, tak som bol na vazkach, ci 38 alebo 41. Dik za info.
DarylVanHorne Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna před 2 hodinami, Lukáš3 napsal: Jeden den za sebou... Už jen 7 dní Proboha Snad nic vážného Tak hlavně ať jsi brzy jak rybička - drž se. Využij to ve svůj prospěch a otevři knihu, kterou jsi neměl čas přečíst, nebo klasika... Netflix, HBO atd.. Hlavně přeji ať jsi brzy fit
Vladar91 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna (upraveno) Lemania 5100 Upraveno 10. dubna uživatelem Vladar91 Cislice spatna 2
horskjan Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna před 5 hodinami, Filip eM napsal: Snad mi to prominete, ale včera jsem si byl "potěžkat" kousek, který mě na netu velmi zaujal a zapomněl jsem to zde vložit.. tak teď.. Asi jsem ten typ, který chce něco, co není úplně tak často k vidění. Fórum zde projíždím prakticky denně, ale royaly zde moc nepotkávám, spíše vůbec... a při pokukování po rangerech ( u kterých mám Must Have ), jsem našel tyhle choca... Říkal jsem si, že bych je chtěl vidět naživo... naštěstí je v Ostravě měli. Ve vchodu jsem byl příjemně přivítán, a následně o mě bylo více než dobře postaráno. Čímž děkuji Ostravskému Dealu. Bohužel jsem hlava, která mnohdy dříve koná, než myslí... teď si to nechávám projít hlavou a říkám si... sakra, a proč ne..? Tohle bych chtěl na ruce nosívat asi furt... Ten hnědý cifr je úžasný, v kombinaci se zlatem a římskými číslicemi byl celkový dojem ještě umocněn, hry se světlem úžasné a já si s němi na ruce poskočil jako malý Jarda.. integrovaný tah dokonale obepnul ruku a zároveň tam byla menší vůle, aby se perfektně přizpůsobil, nikde netlačil... Asi brzy v sekci " pochlubte se novými přírůstky " Tyhle jsou bezvadný, ta kombinace bikolor/hnědá se mi také dost líbí. Rád je tu budu (případně) vídat Tahle řada se mi líbí, jen mě trochu mrzí, že day-date nedávají právě do toho menšího pouzdra 38mm, ty mi sedí také perfektně. 41mm bylo už na mě pocitově moc... 18cm ruka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se