uhkrtek Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Ahoj, milionkrát se tu napsalo že by se mělo nakupovat pouze od prověřených obchodníků. Můj dotaz zní, co to vlastně znamená? Dostávají ty hvězdy teprve až proběhne obchod OK a zákazník nechá uvolnit peníze z depozitu? nebo je to takové to hodnocení když u někoho něco poptám a oni mě pak pošlou formulář jak jsem byl spokojen s odpovědí a jestli obchodníka doporučuji. Víte to někdo?
Bert Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Mícháš dohromady více témat. Něco jiného je blokace plateb a jejich následné uvolnění, něco jiného pak prověření daného obchodníka. Kupodivu na Tvé otázky odpovídá sekce FAQ přímo na Chrono 24. https://www.chrono24.de/info/faqs.htm
uhkrtek Odesláno 12. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Já to myslel tak, jestli hodnocení dávají sami zákazníci. Nicméně správně jsi mě navedl a píšou tam že si ty obchodníky prověřují sami.
blackhead Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Pokud mas platbu pres chrono (trusted checkout) tak je jedno jestli je to provereny obchodnik, chrono platbu uvolni az hodinky obdrzis a platbu potvrdis. U private sellers se hodnoceni nezobrazuje.
uhkrtek Odesláno 12. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2020 před 1 minutou, blackhead napsal: Pokud mas platbu pres chrono (trusted checkout) tak je jedno jestli je to provereny obchodnik, chrono platbu uvolni az hodinky obdrzis a platbu potvrdis. U private sellers se hodnoceni nezobrazuje. Já se nebojím o platbu ale kupuji Brajtle a pro mě to jsou opravdu peníze. Nechal jsem si poslat výrobní číslo a to jsem si ověřoval na zákaznickém servisu Breitlingu. Jenže oni mě napsali že je to pro ně málo informací že chtějí kontakt na toho prodejce. Tak jsem jim ho poslal a už se mě Breitling neozval. Tak jsem chtěl vědět na čem jsem. Předpokládám že ti "prověření prodejci" nejsou blbci a že nevykupují čórky nebo fejky. Protože pak by si na Chronu už ani neškrtli.
blackhead Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Já se nebojím o platbu ale kupuji Brajtle a pro mě to jsou opravdu peníze. Nechal jsem si poslat výrobní číslo a to jsem si ověřoval na zákaznickém servisu Breitlingu. Jenže oni mě napsali že je to pro ně málo informací že chtějí kontakt na toho prodejce. Tak jsem jim ho poslal a už se mě Breitling neozval. Tak jsem chtěl vědět na čem jsem. Předpokládám že ti "prověření prodejci" nejsou blbci a že nevykupují čórky nebo fejky. Protože pak by si na Chronu už ani neškrtli.Koupis, obdrzis, zajdes si je proverit a kdyz budou ok tak das vedet chronu a oni platbu obchodnikovu uvolni, chapes?
uhkrtek Odesláno 12. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Samozřejmě že chápu. Já jsem jen chtěl vědět co to znamená "prověřený obchodník" a kdo je prověřuji. BTW v jiném vláknu se tu psalo že na čórky mají lokální AD black list pouze vždy z té země kde půsoubí ale ne celosvětově.
blackhead Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Samozřejmě že chápu. Já jsem jen chtěl vědět co to znamená "prověřený obchodník" a kdo je prověřuji. BTW v jiném vláknu se tu psalo že na čórky mají lokální AD black list pouze vždy z té země kde půsoubí ale ne celosvětově. To je neco jako rating prodejce ze strany chrona24.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se