safi Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 pár foto - pásek je od Simona...už začíná mít ten správně starý vzhled..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 Poprosil bych na tlapě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 Poprosil bych na tlapě. u safiho je to spíš na kosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 (upraveno) není moje ...... Zdroj: WatchUseek.com forum Upraveno 26. srpna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 u safiho je to spíš na kosti na druhou stranu si můžu dát i tři večeře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 na druhou stranu si můžu dát i tři večeře :-) to je jasný ..... ale já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 to je jasný ..... ale já taky ale u mě bez následků :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 není moje ...... Zdroj: WatchUseek.com forum No jo, no... Nebránil bych se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 No jo, no... Nebránil bych se :-) Cena je přijatelná, zpracování vynikající, natahování je rozkoší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 Cena je přijatelná, zpracování vynikající, natahování je rozkoší No ono to nebude aktuální dřív jak za rok, ale mně by asi štvala absence datumovky... 390 a 360 už jsou moc drahé, tak to asi stejně bude Creme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 No ono to nebude aktuální dřív jak za rok, ale mně by asi štvala absence datumovky... 390 a 360 už jsou moc drahé, tak to asi stejně bude Creme. Ta absence mi taky trošku vadí...zjišťuju, že nepotřebuju vědět kolik je hodin, ale spíše kolikátého to vlastně je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 Ta absence mi taky trošku vadí...zjišťuju, že nepotřebuju vědět kolik je hodin, ale spíše kolikátého to vlastně je... To je informace, kterou jsem taky potřeboval vědět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 Když malou vteřinovku a datum, tak "big". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 (upraveno) Když malou vteřinovku a datum, tak "big". to je úplně ideální kombinace Upraveno 26. srpna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 Safi, opět jsi mě dostal... A to jsem si už myslel, že jsem z nemoci Kleine Sekunde vyléčen... ten cognac (?) řemen jim opravdu moc sluší... Asi si přece jen budu muset pořídit prasátko... (Hlavně aby nemělo zespoda díru...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 U Stowa mi vadí v pozici ležícího střelce trojka a devítka. Stejně nevkusný je i ciferník jinak pěkných Prim Linea. Ideálně to vyřešil Nomos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 U Stowa mi vadí v pozici ležícího střelce trojka a devítka. Stejně nevkusný je i ciferník jinak pěkných Prim Linea. Ideálně to vyřešil Nomos. Jenže ten je taky několikrát dražší. Mě osobně se hodně líbí Stowa Marina, nejvíc bohužel krémová limitka. A i průměr je vyhovující. Stowa je bohužel pro normální tlapičku moc malá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 Krásný fotky! Já ty blbý hodinky nenafotím a nenafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 (upraveno) Krásný fotky! Já ty blbý hodinky nenafotím a nenafotím. U mě je focení hodně o náhodě...udělám nějakých 30-40 fotografií, pak ořezávám, upravuju a nakonec se mi z toho podaří udělat tři průměrné fotky. Upraveno 27. srpna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Tentokráte z jiného soudku - Luxusní pásek Di-Modell Teju Chrono (ještěrka) od Kubsona. Pásek je tmavě hnědý, s výrazným "vycpáním". Pololesklý povrch, dokonalé zpracování a velmi příjemný pocit z nošení. Vydržíte sledovat desítky minut hru světla a stínu na hraně jednotlivých šupinek. Ani jedna šupinka přitom není stejná. Tento pásek je jednoznačným důkazem existence Stvořitele - tak kráskou kůži nemohla vytvořit evoluce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se