Přejít na obsah

Stowa Antea KS

safi

Doporučené příspěvky

No ono to nebude aktuální dřív jak za rok, ale mně by asi štvala absence datumovky... 390 a 360 už jsou moc drahé, tak to asi stejně bude Creme.

Ta absence mi taky trošku vadí...zjišťuju, že nepotřebuju vědět kolik je hodin, ale spíše kolikátého to vlastně je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U Stowa mi vadí v pozici ležícího střelce trojka a devítka. Stejně nevkusný je i ciferník jinak pěkných Prim Linea.

Ideálně to vyřešil Nomos.

post-1861-1219858073.jpg

Odkaz ke komentáři

U Stowa mi vadí v pozici ležícího střelce trojka a devítka. Stejně nevkusný je i ciferník jinak pěkných Prim Linea.

Ideálně to vyřešil Nomos.

Jenže ten je taky několikrát dražší. Mě osobně se hodně líbí Stowa Marina, nejvíc bohužel krémová limitka. A i průměr je vyhovující. Stowa je bohužel pro normální tlapičku moc malá :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Krásný fotky! Já ty blbý hodinky nenafotím a nenafotím.

U mě je focení hodně o náhodě...udělám nějakých 30-40 fotografií, pak ořezávám, upravuju a nakonec se mi z toho podaří udělat tři průměrné fotky.

Upraveno uživatelem ¨safi
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tentokráte z jiného soudku - Luxusní pásek Di-Modell Teju Chrono (ještěrka) od Kubsona.

Pásek je tmavě hnědý, s výrazným "vycpáním". Pololesklý povrch, dokonalé zpracování a velmi příjemný pocit z nošení. Vydržíte sledovat desítky minut hru světla a stínu na hraně jednotlivých šupinek. Ani jedna šupinka přitom není stejná.

Tento pásek je jednoznačným důkazem existence Stvořitele - tak kráskou kůži nemohla vytvořit evoluce :thumbsup_anim: :gun_bandana: :gun_bandana:

post-236-1221164736.jpg

post-236-1221164508.jpg

post-236-1221164443.jpg

post-236-1221164482.jpg

post-236-1221164700.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...