Biges Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 (upraveno) Ahoj! Copak mi to pošťák přinesl, víte něco bližšího? Pokusný mezityp? Posměnová skládačka? Díky p.s.: Vložil jsem tam radši watermark, aby se zase fotky neobjevily někde, že je nějaký filuta prodává... Upraveno 24. června 2020 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 no ze se ptas zrovna ty nadheraaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 24. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Čéče, zkoušel jsem googlit, vygooglil jsem nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Takovou hračku má doma snad každý?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Je to kalibr 50 s nástavbou na 55. Takže bastl, ale hezkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 25. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Díky! A tušíte někdo, proč to má druhé číslo, těch 170? Jukal jsem doma na podobné modely a je tam vždy jen jedno číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Nemám páru. Ještě jsem se s tím nesetkal. Možná Accutron, ten ty čísla sleduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 A sdělil by někdo neznalci, jestli má tohle řešení nějaký hlubší smysl nebo je to jenom takové "konstrukční cvičení"?Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Někdo, kdo to umí, si tím udělal radost a asi se taky vytahoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Jo, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 před 10 hodinami, Honza.manta napsal: ... a asi se taky vytahoval. přesněěééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 V 25. 6. 2020 v 16:57, siwi napsal: A sdělil by někdo neznalci, jestli má tohle řešení nějaký hlubší smysl nebo je to jenom takové "konstrukční cvičení"? Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Snaha se něčím odlišit, blýsknout... Tvrdý konzum, tak jak ho známe dnes, byl tehdy ještě v nedohlednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Jojo, rozumím Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se