Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 ani nemluv, s tou fotkou jsi to pěkně po... chrono-idylka skončila, přichází doba temna ... Napíšu do Villemontu, aby nás přestali dráždit, pokoušet se zruinovat peněženku a rozvrátit manželství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Napíšu do Villemontu, aby nás přestali dráždit, pokoušet se zruinovat peněženku a rozvrátit manželství napiš a jen tak pro zajímavost zjisti cenu toho kousku, kdyby náhodou, je to v háji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Že se vám vměšuji do debaty o Villemontu, aaale jsem nadšen z tohoto kousku - je nádherný, okouzlující, no prostě z něj teču. Netušíte cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 já bohudíky ceny neznám, ale obávám se, že je Snow brzo vyšťourá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 no, vícero modelů mají vymazlených, já jim fandím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 no, vícero modelů mají vymazlených, já jim fandím. já bohužel taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 porad paradni! http://www.oris.ch/en/watches/oris-chronoris/01-672-7564-4154-set Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Soudím první příspěvek....nový Chronoris se mi opravdu líbí a jak znám Oris na ruce a na živo budou parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 je to legenda, vzdycky kdyz se na ne podivam tak se kocham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonemar Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Novinka , limitka Williams na www.oris.ch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 Pekny, ja pro ty chronorisy mam asi slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se