rorda Odesláno 2. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Nemá náhodou kabelku?!? To by leccos vysvětlovalo ...
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 rorda napsal: Nemá náhodou kabelku?!? To by leccos vysvětlovalo ... .... zdá se mi, že je v pořádku
xlaque Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Keby ešte niekto chcel najsť podobne fotky, hladajte na forums.timezone pod nickom crashwong
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 xlaque napsal: Keby ešte niekto chcel najsť podobne fotky, hladajte na forums.timezone pod nickom crashwong na paneristi má nick graemewong a hezký avatar = sympaťák
Duko Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Podľa mňa ak sa dobre zladia s oblekom, topánkami a opaskom tak určite. napr. pán šefdizajnér Volva http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...1298&st=200 alebo aj pán exprezident USA http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...1298&st=320 a dokonca ich má na kautchuku ak sa nemýlim
mengelis Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Snow napsal: Panerai a oblek, v tom nevidím žádný problém. Spíš mě zaujaly ty ponožky, nejsem žádný visážista a stylista, ale tohle se mi zdá trochu moc, ale přesto prokonzultuji tento konkrétní případ s naším kolegou P_P, který je s těmito odborníky ve spojení každý den, vždyť je přece ten podzimní typ . Ty ponožky se tak dneska nosí, pokud na to jsou koule, je to dokonce celkem moderní a žádoucí... Typicky je to například pro oháknutí trochu podle stylu Sira Paula Smithe...
mengelis Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 rorda napsal: Nemá náhodou kabelku?!? To by leccos vysvětlovalo ... Kde žiješ, chlape? A to si taky myslíš, že růžová je gay barva?
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 mengelis napsal: Ty ponožky se tak dneska nosí, pokud na to jsou koule, je to dokonce celkem moderní a žádoucí... Typicky je to například pro oháknutí trochu podle stylu Sira Paula Smithe... jo jo proužky má rád
rorda Odesláno 2. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2008 mengelis napsal: Kde žiješ, chlape? A to si taky myslíš, že růžová je gay barva?Uff ... trochu nadhledu ...
koblih69 Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 YPO napsal: jo jo proužky má rád Ve skutečnosti to nejsou ponožky, ale punčocháče .... tohle dost dobře nechápu, stejně jako jeho hnědou kravatu z pravé kůže medvídka Mr. Beana...
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 koblih69 napsal: Ve skutečnosti to nejsou ponožky, ale punčocháče .... tohle dost dobře nechápu, stejně jako jeho hnědou kravatu z pravé kůže medvídka Mr. Beana... odpověď tu už zazněla: hciq napsal: chlapi, chlapi.. jako kdybyste nevěděli, že postmoderní společnosti je u prdele co si k čemu a kam vezmete. Je to závislý na dvou základních faktorech...ad1 to jestli na to máte koule, ad2 jestli na to máte prachy. ten týpek mi je sympatický čím dál víc
koblih69 Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 YPO napsal: odpověď tu už zazněla: ten týpek mi je sympatický čím dál víc Že píšu "nechápu" neznamená, že to nerespektuju. Já naopak s tím co napsal hciq naprosto souhlasím. Je to jenom můj problém, že považuju tykovýhle ponožky k obleku za nepřijatelný.
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 koblih69 napsal: Že píšu "nechápu" neznamená, že to nerespektuju. Já naopak s tím co napsal hciq naprosto souhlasím. Je to jenom můj problém, že považuju tykovýhle ponožky k obleku za nepřijatelný. vůbec nerozumím tomu co jsi napsal, ale to je zase můj problém
rorda Odesláno 2. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Já si něco takovýho bohužel nemůžu dovolit, takže nosim tmavý, ledaže bych dělal prodavače u Ermenegilda Zegny u Prašný brány, potom by to možná bylo i žádoucí ...
mengelis Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 rorda napsal: Já si něco takovýho bohužel nemůžu dovolit, takže nosim tmavý, ledaže bych dělal prodavače u Ermenegilda Zegny u Prašný brány, potom by to možná bylo i žádoucí ... každý si to může dovolit, je to o osobní volbě... nějaké konvence musí být, ale nikdy nesmí být absolutní, teprve osobitý doplněk tvoří osobitý celek
Pafelik Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Já toho chlápka žeru!!! Má naprasto fantastický boty a ty ponožky to je třešnička na dortu!
safi Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 (upraveno) ponožky mají být neutrální, člověk se pak může vyřádit na košili a kravatě..navíc neutrální ponožky zviditelní perfektně naleštěné botičky Upraveno 2. září 2008 uživatelem ¨safi
lib Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Když už teda je tady polovina příspěvků OT, mě zaujala jedna věc: Že nikoho nenapadlo, že je mírně nestandardní fotit si vlastní ponožky.
New Milis Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 YPO napsal: dnes je změna puntíky! Co je to za výstředníka?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se