Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
  rorda napsal:
Nemá náhodou kabelku?!? To by leccos vysvětlovalo ... B)

.... zdá se mi, že je v pořádku ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
  xlaque napsal:
Keby ešte niekto chcel najsť podobne fotky, hladajte na forums.timezone pod nickom crashwong ;)

na paneristi má nick graemewong a hezký avatar = sympaťák ;)

Odesláno
  Snow napsal:
Panerai a oblek, v tom nevidím žádný problém.

Spíš mě zaujaly ty ponožky, nejsem žádný visážista a stylista, ale tohle se mi zdá trochu moc, ale přesto prokonzultuji tento konkrétní případ s naším kolegou P_P, který je s těmito odborníky ve spojení každý den, vždyť je přece ten podzimní typ :lol2: .

Ty ponožky se tak dneska nosí, pokud na to jsou koule, je to dokonce celkem moderní a žádoucí... Typicky je to například pro oháknutí trochu podle stylu Sira Paula Smithe...

Návštěvník YPO
Odesláno
  mengelis napsal:
Ty ponožky se tak dneska nosí, pokud na to jsou koule, je to dokonce celkem moderní a žádoucí... Typicky je to například pro oháknutí trochu podle stylu Sira Paula Smithe...

jo jo proužky má rád

Odesláno
  mengelis napsal:
Kde žiješ, chlape? A to si taky myslíš, že růžová je gay barva?
Uff ... trochu nadhledu ... B)

Odesláno
  YPO napsal:
jo jo proužky má rád

Ve skutečnosti to nejsou ponožky, ale punčocháče :smile_anim: .... tohle dost dobře nechápu, stejně jako jeho hnědou kravatu z pravé kůže medvídka Mr. Beana...

Návštěvník YPO
Odesláno
  koblih69 napsal:
Ve skutečnosti to nejsou ponožky, ale punčocháče :smile_anim: .... tohle dost dobře nechápu, stejně jako jeho hnědou kravatu z pravé kůže medvídka Mr. Beana...

odpověď tu už zazněla:

hciq napsal:
chlapi, chlapi.. jako kdybyste nevěděli, že postmoderní společnosti je u prdele co si k čemu a kam vezmete. Je to závislý na dvou základních faktorech...ad1 to jestli na to máte koule, ad2 jestli na to máte prachy.

ten týpek mi je sympatický čím dál víc :smile_anim:

Odesláno
  YPO napsal:
odpověď tu už zazněla:

ten týpek mi je sympatický čím dál víc :smile_anim:

Že píšu "nechápu" neznamená, že to nerespektuju. Já naopak s tím co napsal hciq naprosto souhlasím. Je to jenom můj problém, že považuju tykovýhle ponožky k obleku za nepřijatelný.

Návštěvník YPO
Odesláno
  koblih69 napsal:
Že píšu "nechápu" neznamená, že to nerespektuju. Já naopak s tím co napsal hciq naprosto souhlasím. Je to jenom můj problém, že považuju tykovýhle ponožky k obleku za nepřijatelný.

vůbec nerozumím tomu co jsi napsal, ale to je zase můj problém :)

Odesláno

Já si něco takovýho bohužel nemůžu dovolit, takže nosim tmavý, ledaže bych dělal prodavače u Ermenegilda Zegny u Prašný brány, potom by to možná bylo i žádoucí ... B)

Odesláno
  rorda napsal:
Já si něco takovýho bohužel nemůžu dovolit, takže nosim tmavý, ledaže bych dělal prodavače u Ermenegilda Zegny u Prašný brány, potom by to možná bylo i žádoucí ... B)

každý si to může dovolit, je to o osobní volbě... nějaké konvence musí být, ale nikdy nesmí být absolutní, teprve osobitý doplněk tvoří osobitý celek

Odesláno (upraveno)

ponožky mají být neutrální, člověk se pak může vyřádit na košili a kravatě..navíc neutrální ponožky zviditelní perfektně naleštěné botičky

Upraveno uživatelem ¨safi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...