Mario Bumbera Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Ahojte, koupim apple watchky 44 mm v nerezové stříbrné ocely. Kdo nabizi at se ozve, rad najdu financni kompromis:)
nickolas Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Ahoj. Rád ti nekompromisně nabídnu jedny z hliňýku
Mario Bumbera Odesláno 19. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Ahoj, mne ty hlinikove nesedi k obleku, tak zatim dekuju. Kdybych si to rozmyslel, ozvu se. Btw jaky mas?
nickolas Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Odesláno 19. července 2020 Sorry, to bylo spis do humoru...
Bubocz Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Odesláno 24. září 2020 Apple Watch s ocelovým pouzdrem jsou - pokud se nepletu - LTE verze a u nás se neprodává, lze v pohodě koupit třeba v Německu. Měl jsem je ze stejného důvodu - aby šly k obleku. Bohužel zrovna minuly týden mi po 1,5 roce chcíply AW4 a řeším co s nimi - v CZ s nimi nikdo nechce mít nic společného, do Německa teď jet (nejblíž mám Drážďany) není nic moc a tak jsem je nakonec poslal doporučeně prodejci a čekám co bude dál... Tak jen pozor na to...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se