tmoris Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 nejlepsi antivir je uvedomely uzivatel (ktery neklika na tlacitko OK pokazde, kdyz se nekde zobrazi, ale nejdriv si precte co to vlastne je) za nejakym rozumne obycejnym firewallem (staci prakticky jakakoliv krabicka typu linksys za 2kkc). nemam antivir uz tak 7 let a nemel jsem jediny problem s virem.
mmako Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 nemam antivir uz tak 7 let a nemel jsem jediny problem s virem. Vždycky, když si přečtu podobné prohlášení, tak se musím zeptat "a jak to víš?" Doba destruktivních virů s jasnými projevy je už pár let za námi... S větou o uvědomělém (spíš informovaném) uživateli se dá souhlasit. Ale samo o sobě to stačit nemusí. Ale já to vlastně musím psát, protože mě to živí :-)
mmako Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Obracím se na vás s dalším dotazem. Používá někdo z vás komplexní ochranu F-Secure Internet Security ? Nezaměňujte, prosím, za program, který dodává Teléfonica O2. Díky. Kolegové s tím budou mít zkušenosti. Nějaký konkrétní dotaz? Nebo mám zkusit sehnat NFR licenci?
tmoris Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Vždycky, když si přečtu podobné prohlášení, tak se musím zeptat "a jak to víš?" Doba destruktivních virů s jasnými projevy je už pár let za námi... nejsem BFU, peknych par let behem studii jako spravce site me vybavilo dostatecnym know how, abych to tvrdit mohl
revue gt Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Mám drzou otázku. Chtěl jsem se zeptat, když jsou ty verze antiviráku aj. pro více PC, nemá někdo nevyužité číslo ESETu Smart Security, nebo Nortona 360 ?
pavča Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Měl bych aktuální dotaz - za měsíc mi končí licence na ESET SmartSecurity a rozhlížím se po nějaké komplexní ochraně počítače (antivir, firewall, antispam, atd.). Díval jsem se teď na AVAST, pro domácí použití (to je můj případ) je AVAST Home zdarma, ale píší, že pro elektronické bankovnictví a další podobné, na osobní údaje citlivé, služby je třeba mít AVAST Internet Security a ten už je placený. Máte o tom někdo přehled? Nebo je nějaký jiný ochranný balík programů lepší? Díky.
shore Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 F-Secure som mal par hodin na skusku a zrusil som ho hodne rychlo, to bolo pred par rokmi kym som mal Win na klasickom PC, po etudach s antivirakmi som nakoniec skoncil pri BiTDefender ..mal som ho kupeny 3 roky a od vtedy sa mi nestalo, ze by som mal nieco v PC..potom som presiel na iMac a mam svaty pokoj
mmako Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 pavča: podívej se na TrustPort, pokud Tě zaujme, napiš SZ, něco s tím uděláme :-)
Adam99 Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 (upraveno) Musím říct, že výše zmiňovaný TrustPort mám díky mmakovi ( ) v novém noťasu už cca měsíc a maximalní spokojenost!!! Koukni TADY nebo TADY (nejlepší je být vpravo nahoře). Upraveno 3. října 2011 uživatelem Adam99
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se