juro Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 (upraveno) Zdravím vás všetkých. Vedel by mi niekto poradiť či ide o horezmieneny tip resp. či nejde o fake. Za odpoved vopred dakujem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. září 2008 uživatelem juro
Pekos Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Zdravím vás všetkých. Vedel by mi niekto poradiť či ide o horezmieneny tip resp. či nejde o fake. Za odpoved vopred dakujem. Ťažko povedať !
Baker Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 (upraveno) Ťažko povedať ! Taky si netroufnu ... Zkus se podivat na kvalitu tisku loga (pod lupou) tisk by nemel byt slity, ale presny a ostry, dale mam pocit, ze datumka by mela mit jiny font, ale to se muze verzema lisit. Upraveno 4. září 2008 uživatelem Baker
Pekos Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Taky si netroufnu ... Zkus se podivat na kvalitu tisku loga (pod lupou) tisk by nemel byt slity, ale presny a ostry, dale mam pocit, ze datumka by mela mit jiny font, ale to se muze verzema lisit. Já jsem to psal ještě než dorazilo foto. Myslím, že se jedná o originál, ale o který Navitimer jde, to nevím.
Baker Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 (upraveno) Já jsem to psal ještě než dorazilo foto. Myslím, že se jedná o originál, ale o který Navitimer jde, to nevím. Jedna se model Old Navitimer II, ETA 7750, vyroba tohoto modelu nahrazena v roce 2002 modelem Navitimer s kalibrem ETA 7753. Upraveno 4. září 2008 uživatelem Baker
juro Odesláno 4. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Včera som bol u hodinára. Ten si ich obzeral 5 minút a nakoniec povedal že sú pravé (na 99 %). Na konečné potvrdenie ich pravosti ich potrebuje otvoriť. To sa mu žial nepodarilo, podľa neho sú asi zanesené. Potreboval by ich zobrať do dielne na dva dni (má tam potrebné vybavenie). S tým som nesúhlasil, povedal som si, že si nechám poradiť na fore. V pondelok mu ich asi zanesiem späť a budem mať istotu.
Baker Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Ten si ich obzeral 5 minút a nakoniec povedal že sú pravé (na 99 %). Tipoval bych stejne, dej potom vedet.
Pekos Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Včera som bol u hodinára. Ten si ich obzeral 5 minút a nakoniec povedal že sú pravé (na 99 %). Na konečné potvrdenie ich pravosti ich potrebuje otvoriť. To sa mu žial nepodarilo, podľa neho sú asi zanesené. Potreboval by ich zobrať do dielne na dva dni (má tam potrebné vybavenie). S tým som nesúhlasil, povedal som si, že si nechám poradiť na fore. V pondelok mu ich asi zanesiem späť a budem mať istotu. Buď v klidu. A je nějaké číslo zespodu na dýnku? Nejlépe dvě vícemístná čísla pod sebou?
DaDriva Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 (upraveno) Ja myslel, ze Breitle nemaji napis Swiss Made... (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Breitling-Navitimer.jpg) EDIT: Beru zpet, tyhle ho teda maji mit (http://www.breitlingsource.com/watch_details/Navitimer_21.html) Upraveno 4. září 2008 uživatelem DaDriva
juro Odesláno 4. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2008 prikladam foto zo spodnej časti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stando Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 prikladam foto zo spodnej časti. ...dla mna su ORIGO.
stando Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 ...dla mna su ORIGO. ...moje Brajtle mali este male cislo vyrazene medzi nozickami pod tyckou remienka.
mrakodrap Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Hodinky jsou podle mě originál vyrobené kolem roku 1995.
Arison Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Zdravím vás všetkých. Vedel by mi niekto poradiť či ide o horezmieneny tip resp. či nejde o fake. Za odpoved vopred dakujem. Koukni dovnitř a budeš mít jasno...
juro Odesláno 1. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Tak som konečne vybavil toho hodinára, zobral ich do dielne kde ich otvoril, a na druhý deň mi oznámil super správu že sú originál a hneď mi zane núkal 1000 Eur. Samozrejme si ich nechávam, za prvé sa mi lúbia a za druhé mi tieto hodinky darovali k narodkám.
boo-beek Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 (upraveno) 1000 Ojro? Hm, to by byla hooodne pekna cena Myslim, ze kdybys je za 1500 nabidl tady, tak by Ti lidi utrhali ruce Realna cena je IMO tak okolo 2000-2500EUR... Jo, a tipoval bych je tak na 2002-2004... Myslim rok Upraveno 1. října 2008 uživatelem boo-beek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se