Bob Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Zdravim, znama se obratila na manzelku s hodinkama po dedovi. Jestli pry maji nejakou hodnotu. To ze nic moc hodnotu nemaji jsem ji rekl rovnou, ale navic mi to prijde jak fake. co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Ano je to fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Bobe, ještě jsem neviděl Seamastery s indexy orientovanými vodorovně. Vždy pouze s indexy směřujícími ke středu číselníku. IMHO fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Me to taky prislo divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_J Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 no jo, ale vintážní fejk kus hodinářské historie ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se