B.F.G. Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Podle toho komentáře by se mohlo zdát, že budeme žít v utopické společnosti. Všichni budeme mít prostě všechno. Bože já nechci! Panerai fakt neeee! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 já nic z kontextu vytrhávat nemusím, ty se dokážeš uvařit sám - myslím,že si nevidíš do úst On myslel nenositelná z titulu příliš velkého a nemotorného instalatérského pomocníka na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 já nic z kontextu vytrhávat nemusím, ty se dokážeš uvařit sám - myslím,že si nevidíš do úst Uz jsem to psal nekolikrat, objednal jsem je, ale proste jsem je nemohl vzit ven.. duvody uz tu parkrat zaznely, proste jsem se v nich tim co to je zac necitil dobre Do ust co se tyce nazoru na hodinky si myslim vidim.. Mel jsem MM ve stylu Luminor i Radiomir.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 ano jsem vůl, ale nikdy bych si neobjednal pár věcí,které vlastně nechci ----- to je můj bolševický názor a závěr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 ano jsem vůl, ale nikdy bych si neobjednal pár věcí,které vlastně nechci ----- to je můj bolševický názor a závěr Hele chlape, že ty nás teď taháš za nohu? Mám se juknout do prodejního vlákna na tvoje prodeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Hele chlape, že ty nás teď taháš za nohu? Mám se juknout do prodejního vlákna na tvoje prodeje? podívej se kam chceš nikdy jsem si nekoupil žádnou napodobeninu, remake ani fake - opět se dostáváme od safiho článku někam jinam ..... jsem rád, že tu má spiderer nějakého mluvčího, když to nedokáže ukaučovat sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 ..... jsem rád, že tu má spiderer nějakého mluvčího, když to nedokáže ukaučovat sám ... a možná je ten důvod někde jinde, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 ... a možná je ten důvod někde jinde, ne? kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 kde? Třeba v tobě. Třeba v tom, že pokud někdo souhlasí s někým jiným a ne s tebou je automaticky proti tobě ... místo aby ses zamyslel nad obsahem tak ho setřeš. Třeba v tom, že někoho napadneš, že si nevidí do pusy, ale běda když na to někdo upozorní tebe. Ty nikdy nekoupíš nic co ti pak nevyhovuje. Ty nikdy nenapíšeš nechci být moderátor a nepokračuješ v tom. Ty nikdy nesmažeš příspěvek jen proto, že se tobě osobně nelíbí a přitom není v rozporu s pravidly. Ty nikdy nenapíšeš, že to je tvůj příspěvek na závěr a nenapíšeš dalších 10 ... stačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Třeba v tobě. Třeba v tom, že pokud někdo souhlasí s někým jiným a ne s tebou je automaticky proti tobě ... místo aby ses zamyslel nad obsahem tak ho setřeš. Třeba v tom, že někoho napadneš, že si nevidí do pusy, ale běda když na to někdo upozorní tebe. Ty nikdy nekoupíš nic co ti pak nevyhovuje. Ty nikdy nenapíšeš nechci být moderátor a nepokračuješ v tom. Ty nikdy nesmažeš příspěvek jen proto, že se tobě osobně nelíbí a přitom není v rozporu s pravidly. Ty nikdy nenapíšeš, že to je tvůj příspěvek na závěr a nenapíšeš dalších 10 ... stačí? jestli jsi mě chtěl rozbrečet tak se to nezdařilo ... někdo kdo dokáže vyrobit fejk z fejku a často tu káže o designu mě nemůže nijak rozhodit - určitě poznáš svojí práci ..... IMHO v nastavení existuje možnost ignorace, tak jí použij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 jestli jsi mě chtěl rozbrečet tak se to nezdařilo ... někdo kdo dokáže vyrobit fejk z fejku a často tu káže o designu mě nemůže nijak rozhodit - určitě poznáš svojí práci ..... IMHO v nastavení existuje možnost ignorace, tak jí použij Rád se pokochám tvými výtvory teoretiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Rád se pokochám tvými výtvory teoretiku... to se Ti nepoštěstí - letadýlka jsem přestal lepit a barvit v 10ti letech - a bylo to jedině dobře, alespoň jsem uchránil svět od svých paskvilů, kterých by se někdo mohl chytnout a propagovat je dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Hele YPO, nic proti tobe nemam, ale obcas mi prijde, ze pises nesmysly, zvlastne pokud se nekdo dotkne tvoji modly OP.. Tim ze vytahnes fotky nebo hodinky, ktere nekdo jiny ma/mel, me nepresvedcis o tom, ze tvuj nazor je jediny spravny.. Mnoho lidi tu napsalo ze MM je sracka, fejk jak Brno a mnoho dalsiho, ale nikdo krome tebe nema potrebu to opakovat nekolikrat denne ve vsech vlaknech.. Obcas mi prijde ze u mnoha diskuzi mas celkem nadhled, ale obcas, prevazne pri debatach okolo OP, mi prijde, ze uz ani svedci jehovovi "do toho presvedcovani nejdou vic".. Jinak co se meho kaucovani tyce, zatim jsem neutekl ze slovni prestrelky, jen necitim potrebu tasit a strilet, jen proto abych musel znova nabit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Ten pro koho Ypo kupoval zminovane hodinky jsem byl ja (za coz mu jeste jednou uprimne a hluboce dekuji). A v teto diskusi musim s Ypem souhlasit (presto ze se do podobnych flame vlaken vetsinou nezapojuji). Pred rokem jsem si koupil MM, v dobe kdy tady na foru byly dvoje Paneraie a o MM zadna velka diskuse. Chtel jsem hodinky vyzkouset, protoze design Panerai se mi libil dlouhodobe a jak uz jsem nekde napsal, 10 minut v obchode s nervozni prodavackou se neda srovnat se zkusenosti nekolika dni na ruce (po 14 dnech se prodaly zde na foru). Moje resume bylo zcela jine, nez v safiho clanku, jelikoz to nebyly me prvni hodinky (v te dobe Omega PO, Breilting, Epos, Archimede, apod.) byl jsem hluboce zklaman zpracovanim, jak samotneho pouzdra (byly zcela zrejme stopy po obrabeni) tak i ciferniku, potisku ciferniku. Natahovani hodinek byl horor, protoze ochrana korunky, je u techto (rekneme inspirovanych) hodinek pouze ozdoba, pokud odjistite packu nestane se nic, korunka zustane ve stejne poloze jako pred tim. To ze pojistka naprosto nelicovala s ochranou uz snad asi necham i stranou. Proste po 14 dnech sly z domu a ja byl rad, ze se prodaly za +/- stejnou cenu, za jakou jsem je koupil. Myslel jsem ze nutkani poridit si panerai prejde, bohuzel nepreslo a vcera vecer se mi dostaly do ruky me prvni. Myslim ze jakekoliv srovnani nema vubec smysl. MM je proste napodobenina a to sakra spatna napodobenina. A z vlastni zkusenosti mohu take rict, nakupem MM ani Panerai z Vas nebude vetsi chlap, pouze kdyz si koupite MM, tak si zkazite chut. Mel jsem spoutu hodinek, ruske, nemecke, svycarske, japonske a s vyjimkou ruskych (ale i tam jsou velke kvalitativni rozdily) mohu pouze kazdemu zacinajicimu fandovi poradit: Nekazte si sve hodinarske zacatky necim tak zbytecnym jako je MM. Ze safiho clanku bohuzel citim trochu reklamy prave na tyto hodinky. Baker P.S. To neustale osobni napadani nekterych clenu me zde na foru vazne sere ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Viktore - souhlasim co pises, MM nejsou hodinky, ktere by se kvalitou vyrovnaly OP nebo jinym "normalnim" hodinkam, coz se ale da pochopit, dnes na ebay jsou hodinky MM za 70 USD a v tehle cenove kategorii rozhodne clovek nemuze cekat kvalitni vyrobek To jak kvalitni nebo nekvalitni byly moje MM neni pro to co jsem psal na zacatku podstatne, proste se prodavaji - OK, nekoho stvou a nekomu vyhovujou - OK, ale neustale porad to opakovat dokola mi uplne normalni taky neprijde.. No a doufam, ze se brzo pochlubis s tim prvnim kouskem a ze nam ho tady nalezite "prodas" vcetne brilantnich fotografii, ktere umis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 No a doufam, ze se brzo pochlubis s tim prvnim kouskem a ze nam ho tady nalezite "prodas" vcetne brilantnich fotografii, ktere umis Puvodne jsem nechtel, protoze kecy typu nalestenej ci predrazenej unitas nemusim. Ale pokud bude cas, nejake fotky mozna o vikendu udelam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Viktore - souhlasim co pises, MM nejsou hodinky, ktere by se kvalitou vyrovnaly OP nebo jinym "normalnim" hodinkam, coz se ale da pochopit, dnes na ebay jsou hodinky MM za 70 USD a v tehle cenove kategorii rozhodne clovek nemuze cekat kvalitni vyrobek To jak kvalitni nebo nekvalitni byly moje MM neni pro to co jsem psal na zacatku podstatne, proste se prodavaji - OK, nekoho stvou a nekomu vyhovujou - OK, ale neustale porad to opakovat dokola mi uplne normalni taky neprijde.. No a doufam, ze se brzo pochlubis s tim prvnim kouskem a ze nam ho tady nalezite "prodas" vcetne brilantnich fotografii, ktere umis tak to na světě chodí --- někdo mele o OP někdo mele o B Uhren někdo mele o Poljotech někdo mele o Primu a někdo mele o Breitlingu .... stačí jenom číst to co mě zajímá - není to nic těžkého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 YPO - Bakere zcela na rovinu oba dva jste vůbec nic nepochopili. Smyslem článku bylo srovnáním originálů a inspirací ukázat co dělá Panerai Panerai. Jinými slovy rozdílová analýza. Minimalně v mém oboru běžná věc. Můžeme se Vám to nelíbit, ale je mi to zcela buřt. Článek jsem napsal protože si Panerai vážím. Hodinky Marina Militare byly ve všech bodech označeny jako nejslabší, ve článku označeny jako fake. Pokud si i přesto Bakere myslíš že článek je úmyslnou propagací Marina Militare, tak silně pochybuji o tvém logickém uvažování. Pro ostatní: fórum je čím dál tím více zamořeno hodinářským odpadem ve formě čínských hodinek. Hodinařina je ušlechtilým koníčkem a ušlechtilost bez kvality není. Možná si to každý neuvědomí napoprvé. Mě to také trvalo. Pokud si srovnáte první a poslesní moji recenzi Marina Militare je tam jednoznačně posun ve vnímání kvality. Cílem článku bylo obrátit pozornost ke kvalitě a originalitě a ne k fakům, kterými zcela na rovinu Marina Militare jsou. Další články, které možná časem budu psát, už budou pouze recenzemi konkrétních modelů, které bude moci několik dní nosit a pak o nich něco napsat. Bud se podaří tento zdroj hodinek na recenze zajistit a články budou, anebo se nezajistí a články nebudou. Historie značek a jednotlivé modely máte popsány na stránkách výrobců a na zahraničních fórech, takže nemá smysl překládat tyto informace do češtiny. Kdo neumí anglicky má holt smůlu. Pro ostatní: mnoha lidem chronomag fórum už nic moc nepřidává. Jedny z mála příspěvků, které se dají číst píše YPO a pár dalších. Možná to stojí k zamyšlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Puvodne jsem nechtel, protoze kecy typu nalestenej ci predrazenej unitas nemusim. Ale pokud bude cas, nejake fotky mozna o vikendu udelam. Ono je jedno jestli to je nalestenej Unitas nebo 2824 nebo 7750 nebo ... Alespon myslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2008 Pokud si i přesto Bakere myslíš že článek je úmyslnou propagací Marina Militare, tak silně pochybuji o tvém logickém uvažování. Safi prosim nepodsouvej mi neco co jsem nenapsal. A asi jsem to tak nepochopil jen ja, kdyz se nekdo pod clankem shani po dobrych fejcich Breitlingu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.