Stepino Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 dalsi cast skoro si pripadam jako dexter kdyz to davam tak pekne po kouskach :-D
Stepino Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 jinak cenikova cena 1200DM v dubnu 1985vyrazne drazsi byly uz jen quartzove Pilotky po kterych dnes nestekne ani pes a pak celozlate urcene pro sberatelske ucely.
Stepino Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 tak jsou doma.mam je na ruce a jsou ... zlate (pozlacene) model 114.603 velke diky Mrakodrapovi
nekazanka.cz Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Autavia, ach jo.. Dodnes lituju, že jsem je nechal jít
Stepino Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Autavia, ach jo.. Dodnes lituju, že jsem je nechal jít ale podle Tveho avataru predpokladam ze je prave Ty budes mit. Minimalne mas velkou sanci ze je k vam nekdo prinese do bazaru. Verim, ze jich po Praze, ale i v cele CR a SR je jeste dost u puvodnich majitelu, kteri se toho zacnou zbavovat na sklonku zivota a nebo to nekdo zdedi, kdo k tomu nema vztah a proda to. @ Kibi, takove jsi v roce 1982 videt nemohl protoze se jeste tohle pouzdro nedelalo :-) Upraveno 3. března 2011 uživatelem Stepino
nekazanka.cz Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 ale podle Tveho avataru predpokladam ze je prave Ty budes mit. Minimalne mas velkou sanci ze je k vam nekdo prinese do bazaru. Verim, ze jich po Praze, ale i v cele CR a SR je jeste dost u puvodnich majitelu, kteri se toho zacnou zbavovat na sklonku zivota a nebo to nekdo zdedi, kdo k tomu nema vztah a proda to. @ Kibi, takove jsi v roce 1982 videt nemohl protoze se jeste tohle pouzdro nedelalo :-) No právě, že jsem na ně tak dlouho koukal až jednou přišel zákazník a já mu je musel prodat život je někdy drsný Mám ty fotky z doby kdy jsme je tu měli a nějak si to nechávám z nostalgie.
quint Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Tak jsem se také zařadil mezi Heueristy. Pod páskem se nejspíše skrývá model 11630. Teď je ještě trochu zcivilizovat. Moc se omlouvám, nejspíše se to tu už řešilo, nicméně nechce se mi je hned posílat do CH. Najde se v Praze někdo, kdo by byl schopen udělat malý servis? Vyčištění, přeleštění skla popř. výměnu? Také bych bral kožený pásek s obšitím, pokud by někdo o nějakém věděl. Moc díky
scottscott Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 nemám a nechci QUOTE(lubik2004 @ 11.9.2008 - 20:46) 191836[/snapback]Nějaké foto...? Děda má Autávie. Jako hodný vnouček je jednou zdědím. Rozhodně nechci, aby to bylo brzy... klidně si na ně ještě 30 let počkám! L. No, zatím jenom tahle jedna, ale o víkendu se snad dostanu k detailnějším fotkám. Navíc se teď pokouším sehnat Autavie "Derek Bell" za rozumnou cenu. Jedny jsem vydražil na eBay, ale prodávající mně je odmítla poslat do ČR ačkoli měla v kolonce "shipping" napsáno "Worldwide". Napsal jsem jí spoustu mailů a stejně to nepomohlo
Rodkopf Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Odesláno 3. června 2011 HEUER Chronopraphs Nemáte někdo zkušenosti? Přijde mi to jako dobrý začátek pro vstup do vintage Heuer světa.
blackhead Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Ahoj, tak se pridavam s kouskem 73463 manualni natah (7734), ktery jsem koupil od mistniho clena a rovnou mam na Vas 2 otazky: - rad bych dal puvodne vypadajici remen s heuer sponou, nemate nejaky tip kde nelepe/nejlevneni koupit? Neco jsem nasel na ebay a classicheuer.de, ale mozna mate nejaky lepsi tip, pripadne nabidku? - na hodinkach nejde tocit lunetou, myslite ze je zatuhla nebo na tomhle modelu neni otocna? Diky za info
Stepino Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 spona se da sehnat (na objednavku) u Hanaka v Brne za cenu 970 Kc s DPH + postovne po CR (nebo osobni vyzvednuti) puvodni tvar a tloustku vyrobi Ondra, ale da se sehnat i jiny reminek. Luneta je otocna a to ze se neotaci znamena ze tam je bud tolik spiny, nebo je prilepena aby neupadla (pokud ji nekdo hodne pouzival tak se osoupe pouzdro tak ze luneta pak rada odpadava i pri mensim narazu na cokoliv) take vidim spinu mezi sklickem a lunetou na pozici 12 - 01 , nejdriv tohle odstran a pak se mozna luneta pohne. Jinak tohle jsou pekny fotky moc peknych autavii. Sorry Longu, ale takhle to vyfotit tak bys je mel prodane uz davno. S.
blackhead Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Odesláno 6. června 2011 OK diky za info, zkusim poptat u Hanaka a Ondreje a pohrat si z tou lunetou. BTW: ta fotka je od Longa .
parre Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 Ja se taky přidám. Jsou restaurované v CH, ale už jsem je stihl zase trochu obouchat...
blackhead Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Tak jsem trochu potunil a dle me jim novy remem a spona sedi skvele, posudte sami .
Milis Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 (upraveno) Ja se taky přidám. Jsou restaurované v CH, ale už jsem je stihl zase trochu obouchat... Tohle je restaurovany ledatak v pr/deli. Proboha co ti to tam dali za rucicky??? Upraveno 7. července 2011 uživatelem Princ Milis
haida Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Ten kdo je tzv. restauroval,tak ať si usekne ruce! Jestli chcete,tak mám org.ručičky.
parre Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 Aha, no posílal jsem je přes Hanáka v Brně do oficiálního Heuer servisu... Byly tam 3 měsíce, stálo to cca 15.000,- Měl jsem za to že ručičky jsou původní, vzhledem k tomu kolik různých sérií se dělalo... Tohle je restaurovany ledatak v pr/deli. Proboha co ti to tam dali za rucicky???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se