Markynin Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Sháním nějaké chytré hodinky. Ne vyloženě sporty ale důležitější je pro mě spolupráce s mobilním telefonem, volání, notifikace, whatsapp atd. Také bych velmi přivítal platby NFC. Mám rád ale velké hodinky, takže cca 45mm a více. Zakoukal jsem se do těchto: Samsung Galaxy Watch 46mm SM-R800 https://www.datart.cz/chytre-hodinky-samsung-galaxy-watch-46mm-cerne-sm-r800nzsaxez.html Huawei Watch GT2 46mm https://www.datart.cz/chytre-hodinky-huawei-watch-gt-2-hnede-55024470.html Oboje mají 46mm, oboje platbu kartou (která ale v ČR nefunguje, což zamrzí). Obojí jdou spárovat poměrně dobře s telefonem ale Huawei neumí odpovědět. Huawei má větší výdrž baterek a ostatní funkce mají snad podobné. Nějaké porovnání je tady, ale bojuji s angličtinou, tak nevím co ten maník říká. Můžete mi poradit. U nás máme jenom Datart a tam je naživo nemají, tak je nemohu vyzkoušet. Popř. máte jiný tip? Moc díky za každou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Pozerám že temy chytrych hodiniek velmi nie su v kurze. Odpovedam ti aj ked neskoro. V zari 2020 som si kupil huawei 2 pro. Predtým som mal amazfit a este nejake xiaomi pro 2 som nosil 4 roky. Maximalna spokojnosť. Dennodenne na ruke. Vyborna aplikacia. Vyborne spracovanie telo titan, dynko porcelan, sklo zafir. Po 4 rokoch odisli do vecnych lovist Ale.. kupil som nove huawei 4 pro. So štvorkami obyčajnými sa to neda porovnať. Nádherné spracovanie. A ten klenutý zafir 47 mm. Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna V 5. 8. 2024 v 7:56, Vlado napsal: Pozerám že temy chytrych hodiniek velmi nie su v kurze. Odpovedam ti aj ked neskoro. V zari 2020 som si kupil huawei 2 pro. Predtým som mal amazfit a este nejake xiaomi pro 2 som nosil 4 roky. Maximalna spokojnosť. Dennodenne na ruke. Vyborna aplikacia. Vyborne spracovanie telo titan, dynko porcelan, sklo zafir. Po 4 rokoch odisli do vecnych lovist Ale.. kupil som nove huawei 4 pro. So štvorkami obyčajnými sa to neda porovnať. Nádherné spracovanie. A ten klenutý zafir 47 mm. Nádhera Je to zajímavé, ale máš pravdu, téma smartwatch se tady na chronomagu moc nenosí, což se nedivím, chytré hodinky nejsou o hodinařině. Já mám momentálně smartwatch období, ale denně se kochám svými mechanickými hodinkami a občas si je vezmu i na ruku. Takové období jsem měl už před asi 6 roky a skončilo právě těmi Samsungy 46 mm, o kterých kolega před lety psal. Také jsem je měl. Ale čim méně se chytré hodinky probírají tady, tím více jich nosí lidé na ruce tam někde venku:-). Ale k tématu - ono by to chtělo přímé srovnání a to já nemám. Před lety jsem měl telefon Huawei a už nevím proč, ale při vyhodnocení, jaké smartwatch koupit, to vyhrály právě ty Samsungy o průměru 46 mm, s otočnou lunetou. Byl jsem z nich nadšen, ty ale uměly s telefonem jiné značky skoro všechno, což už dnes neplatí a když hodinky Samsung, tak nejlépe k telefonu Samsung. Hodinky Huawei posoudit neumím, koukal jsem na ně na prodejnách a to zpracování mi přijde tak nějak podobné - ony mají opravdu klenutý safír? Co všechno umí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se