Foundryman Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 (upraveno) Hodinky nejsou právě čerstvým přírůstkem, dokonce jsem je tu nabízel, ale když se neprodaly, zapátral jsem na netu a po delším pátrání se mi podařilo objevit řemen, který jim pásne jak Jandák na hrnec. Nejsem příznivcem všelijak barevných řemenů, ale tenhle sedí. Posuďte sami: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. září 2008 uživatelem Foundryman
B.F.G. Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Tohle je ideální řemen k podobným hodinkám. (pouzdro) Vůbec nechápu, že jsi je chtěl prodat...
Foundryman Odesláno 10. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Tohle je ideální řemen k podobným hodinkám. (pouzdro) Vůbec nechápu, že jsi je chtěl prodat... Neměl jsem k nim ten správnej řemen
spiderer Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Odesláno 10. září 2008 Bud rad ze sis je nechal, myslim, ze ted nemaji chybu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se