Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

rozhodl jsem se pokusit si seřídit hodinky Hamilton, které se zrychluji o cca 20 sek/den sám. Hodinky máji dýnko přišroubované 4 - mi šroubky, pak nevím jak dál - je dýnko zašroubované, nebo pouze nalisované? Poradte prosím další postup

Odesláno
Zdravím všechny,

rozhodl jsem se pokusit si seřídit hodinky Hamilton, které se zrychluji o cca 20 sek/den sám. Hodinky máji dýnko přišroubované 4 - mi šroubky, pak nevím jak dál - je dýnko zašroubované, nebo pouze nalisované? Poradte prosím další postup

Myslím, že by pomohlo foto...

Odesláno (upraveno)

Dýnko je přišroubovaný, mezi dýnkem a tělem hodinek je gumový těsnění. Chce to dobrej šroubováček správný velikosti, aby sis neorval ty šroubky.

Edit: od věci není ani držák pouzdra hodinek.

Upraveno uživatelem Viktor
Návštěvník tolja
Odesláno
Dýnko je přišroubovaný, mezi dýnkem a tělem hodinek je gumový těsnění. Chce to dobrej šroubováček správný velikosti, aby sis neorval ty šroubky.

Edit: od věci není ani držák pouzdra hodinek.

Prostě je vodnes k hodináři. IMHO jsou to dost nákladný hodinky na hokuspokusy. Na blbnutí si kup primky za kilo a nářadí za litr ;)

Odesláno
Zdravím všechny,

Po odšroubování šroubků už víčko nic nedrží. Pokud nemáš hodinářský šroubovák, musíš si ho vybrousit. Nicméně stejně doporučuji návštěvu hodináře s vibrografem, protože ten to má chvíli hotové (cca 150 Kč) a ty se s tím budeš mordovat několik dní a pořád se Ti bude zdát, že to není ono a že by to mohlo být ještě lepší. Pak Ti ujede ruka, něco tam zk..... a budeš mít po hehe.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...