Lamiczka Odesláno 19. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2024 @xbraj19 minul jsi post, to nebylo na ten tvůj parní generátor, ale na tu žehlící komoru co posílal Ivan že v tý puky fakt nenažehlíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2024 Mi to dosť vŕta v hlave. Rozmýšľam ze to objednám cez internet, vtedy mam tuším 14 dní na bezdôvodné vrátenie. A keď to fakt bude fungovať tak si to necháme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2024 Jestli to zkusíš, tak pak dej report. Asi tak velkou krávu na žehlení doma nechci, ale vypadá to zajímavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2024 No a abych si taky odpověděl, koupil jsem si zase dTest, abych se podíval co vyšlo jim a potvrdilo se co tu tuším i padlo. Smysl má vybírat Philips, Braun a nebo Tefal....už mám objednanou nějakou napařovací philipsku, žena nakonec odmítla parní generátor, že je to moc velký a nevím jak rychle se to nahřívá atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2024 před 39 minutami, Lamiczka napsal: Jestli to zkusíš, tak pak dej report. Zatiaľ kukám toto a rozmýšľam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se