MarvinX Odesláno 12. září 2008 Nahlásit Odesláno 12. září 2008 (upraveno) Na tyto stránky jsem narazil při hledání informací o modelu hodinek Seiko SBDC003 (Sumo v modré). Nejsem dokonalý angličtinář, ale hodinky jsou zařazeny do sekce Replica Seiko - Replica Seiko Divers, tak asi není o čem pochybovat. Mimochodem, je tam možné objednat vše co srdce ráčí z divers hodinek značky Seiko. Jde mi z toho hlava kolem, zůstávám v úžasu. Upraveno 12. září 2008 uživatelem MarvinX
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 tady je to jako mor - co se s vámi lidi děje? proč si kupovat tenhle shit, když stačí přidat pár dolarů a máš originál
Baker Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 tady je to jako mor - co se s vámi lidi děje? proč si kupovat tenhle shit, když stačí přidat pár dolarů a máš originál Myslim, ze MarvinX chtel vyjadrit pouze udiv nad skutecnosti, ze existuji fejky i techto znacek.
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 Myslim, ze MarvinX chtel vyjadrit pouze udiv nad skutecnosti, ze existuji fejky i techto znacek. aha ----- mají tam pěkné 126,za stejnou cenu jako Seika = to je potupa
Baker Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 aha ----- mají tam pěkné 126,za stejnou cenu jako Seika = to je potupa Myslim, ze ten seznam nepotrebuje komentar
luboš72 Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 (upraveno) Ja chápem MarvinXa, on chcel len (hľadal) originál a natrafil na tieto fake. Ani sa mi nechce veriť že by niekto vyrábal replici všetkých modelov napr. Seiko a cenovo predával skoro na úrovni ako nové. Takže odtiaľ asi nekupovať, lenže keď objednáš hodinky niekde inde v zahran. kde je záruka že neprídu týmto podobné, ak ma chápete. Edit: Baker ma predbehol, ale súhlas Upraveno 13. září 2008 uživatelem luboš72
koblih69 Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 (upraveno) Legrační stránka, Seiko 5 který jsou od 2 tis i v kameným obchodě, jsou tam za 209 USD Upraveno 13. září 2008 uživatelem koblih69
luboš72 Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 No ale keď tam sú Omega Seamaster 300m automatic za 215 doláčov tak potom... no coment...
Filipes Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Odesláno 13. září 2008 dyk už se to tady řešilo, nevim čemu se divíte - oni tam prostě nakopírujou originály všech modelovejch řad a tomu kdo se na cokoliv chytí pošlou nějakej univerzální shit za jednotnou cenu, takovejch stránek je víc
MarvinX Odesláno 13. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2008 Asi jsem do prvního příspěvku měl přidat víc negace. Ano je to tak, jak se tady někteří členové sami domysleli, hledal jsem zajímavé fotky originálu pro inspiraci - tah, řemen, silikon, stírací pryž (bo originál už mám objednaný u Kubsona) a náhodou jsem v této souvislosti narazil na výše uvedený web. Dost mě šokovalo, že je pro někoho zajímavé replikovat Seiko a k tomu je prodávat za normální peníze. Respektive ceny všeho se tam pohybují okolo 200 USD, což by bylo za Suma zajímavé, ale za Monstra rozhodně ne. Jen podotýkám, fotky jsou originály, poštou asi přijde opravdu kdovíco. Nenavádím nikoho ke koupi, naopak odrazuji.
klaucz Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Odesláno 15. září 2008 Asi jsem do prvního příspěvku měl přidat víc negace. Ano je to tak, jak se tady někteří členové sami domysleli, hledal jsem zajímavé fotky originálu pro inspiraci - tah, řemen, silikon, stírací pryž (bo originál už mám objednaný u Kubsona) a náhodou jsem v této souvislosti narazil na výše uvedený web. Dost mě šokovalo, že je pro někoho zajímavé replikovat Seiko a k tomu je prodávat za normální peníze. Respektive ceny všeho se tam pohybují okolo 200 USD, což by bylo za Suma zajímavé, ale za Monstra rozhodně ne. Jen podotýkám, fotky jsou originály, poštou asi přijde opravdu kdovíco. Nenavádím nikoho ke koupi, naopak odrazuji. hlavně tam je platba přes Western Union, jen zkoušej jestli se někdo chytne a pošle 200 doláčů. Při této platbě a ceně 200 USD vymyhatelnost čehokoliv téměř nulová. V lepším případě dorazí cosi, spíš ale nic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se