Baker Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 (upraveno) Orient Star Air Divers Model 200m Orient Star WZ0351FD - 21 Jewel Automat (Cal. 46N4A) - Nerez, sroubovací korunka - Antireflex, WR 200m - Průměr: 43.5mm - Výška: 14.8 - Ukazatel Rezervy - Rezerva chodu 40 hodin Cena cca 600 USD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. září 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 co to logo Renaultu na korunce?? bane, jsou moc pěkný, ty pole pod číslama na lunetě jsou černý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 si si isty tou velkostou? ja viem ze po orient star diverskach som poskuloval uz davnejsie a zavrhol somich lebo mi prisli privelke myslim ze maju okolo 45 ak to teda su oni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Ta luneta mě přijde trochu přeplácaná - to pepito a ty kulatý nesmysly - to jsou nějaký šroubky, či co? Ciferník je podle mě ideální adept pro datumku na šestce, aspoň by indexy na trojce a devítce mohly bejt stejný a na šestce by nemusel bejt tak dlouhej příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 S tym datumom mas pravdu nemusel by tam byt vobec keby bolo po mojom ale luneta je myslim fajn ono je tazke vymysiet pekne diversky tak aby to nepripominlao Rooolex a tymto sa to podla mna celkom dari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 si si isty tou velkostou? ja viem ze po orient star diverskach som poskuloval uz davnejsie a zavrhol somich lebo mi prisli privelke myslim ze maju okolo 45 ak to teda su oni. Ano jsem si jist, vice tady. Plus jedna fotka srovnani s modelem WR 300m, ktery ma skutecne 45.5mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
INA Odesláno 13. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Pekne hodinky a jeste hezci fotky. To jsou Tvoje hodinky / fotky ? Jestli ano, cim a jak fotis? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2008 Pekne hodinky a jeste hezci fotky. To jsou Tvoje hodinky / fotky ? Jestli ano, cim a jak fotis? Dik. Ne bohuzel, ale libi se mi Zdoj Google ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2008 Ano jsem si jist, vice tady. Plus jedna fotka srovnani s modelem WR 300m, ktery ma skutecne 45.5mm. Jak se tak na ne divam. Opravdu bych nedokazal rict, ktere jsou hezci. Oboje maji neco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 15. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2008 Takhle si já představuju hodinky, co vydrží všechno ... Třeba i to rubání dříví ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2008 Ackoli maji hodinky pomerne velky prumer, myslim, ze budou pusobi spise mensi, cifernik ma prumer pouze 31mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2008 Orient Star Air Divers Model 200m Orient Star WZ0351FD - 21 Jewel Automat (Cal. 46N4A) - Nerez, sroubovací korunka - Antireflex, WR 200m - Průměr: 43.5mm - Výška: 14.8 - Ukazatel Rezervy - Rezerva chodu 40 hodin Cena cca 600 USD ...fotky pekne...dizajn "lehce kolotocarsky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arison Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2008 Orient Star Air Divers Model 200m Orient Star WZ0351FD - 21 Jewel Automat (Cal. 46N4A) - Nerez, sroubovací korunka - Antireflex, WR 200m - Průměr: 43.5mm - Výška: 14.8 - Ukazatel Rezervy - Rezerva chodu 40 hodin Cena cca 600 USD Děláš teda SUPER fotky...Paráda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se