brownwld Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Lidem moc kusu predano od AD/OB zatim nebylo. Takze to, ze je aktualni trzni cena 2x retail divny rozhodne neni. IMHO ale bude cena pomalu klesat. Otazkou sazrejme zustava kolik kusu Omega vyrobi. Verim ale ze cena Snoopu pristi rok dva pod 15 k Eur jentak nepujde... Jinak Apollo 11 50th Ann je 7000 kusu a taky chodi nad retail a to se (alespon podle meho) moc nepovedly. Ale dost uz o cenach, hlavne at uz je tady nekdo z nas ma a pochlubi se fotkama a dojmama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Wei z Revolution Watch a jeho unboxing. Jsou tam nejaky pekny zabery a srovnavacky. Jinak cekacka v Singu slusna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 V 26. 12. 2020 v 21:56, gas napsal: Nevím, já ty Apollo 50th objednal pár týdnů po spuštění objednávek a bez šance. Dostali pár kusů v první vlně a pak už nic, nula. Takže predikovat, kolik se jich vyrobí a kolik jich reálně přijde do maličkého Česka, je nemožné. Uvidíme, každopádně to určitě nebude tak, že přijdu příští rok k prodejci a opravdu je po času dostanu, tomu jaksi nevěřím hmm, to jsem je vloni asi měl vzít, když se válely na pultě u snoopy to bude snad lepší... objednával jsem ještě ten večer co je ukázali, tak snad budou co nejdřív :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 před 29 minutami, dabelM napsal: Hezké. Ještě je tady nikdo nemáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 před 5 minutami, baza napsal: Hezké. Ještě je tady nikdo nemáte? vyzera ze nie, uz by sa pochvalil. Mne bolo povedane predbezne koniec februara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 dabelM = 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 No zacinaji se objevovat zajimave zpravy: (Omegaforums) Just received today information from my AD (France) first delivery for them is postponed to 2023! They received the visit of the OMEGA sales guy that told them all first batches is for OB's only. I'm #1 on my AD list I made a deposit of 15%. AD said I can refund if you wish but I said no keep it as I WANT THIS WATCH When I made the deposit the day of the annoncement AD said delivery probably Q2/2021 now it move to 2023....too bad. Je fakt, ze zatim jsem asi nevidel kus, ktery by prisel do AD, ale rad se budu mylit... JInak 2 fotky na tahu: Prvni je z novych moonu, druhy je z Apollo 11 50th anniversary a pry byla potreba nejaka prace na endlinku aby to sedelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Pak chápu ty ceny na C24. Úlet. Tak si přejme, že se na nás do roku 2050 taky dostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Tak zase pozitivní informace, že se budou vyrábět aspoň do 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Trosku nam to tady spi, tak pridam aspon jedno foto z OF. Pomalu je dostava vic a vic lidi, i kdyz zatim jsem nevidel kus kterej by sel od AD. Holt vsechno chodi zatim z OB. Kazdopadne na tahu z novych 3861 moonu vypadaj fakt fenomenalne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 33 minutami, brownwld napsal: Trosku nam to tady spi, tak pridam aspon jedno foto z OF. Pomalu je dostava vic a vic lidi, i kdyz zatim jsem nevidel kus kterej by sel od AD. Holt vsechno chodi zatim z OB. Kazdopadne na tahu z novych 3861 moonu vypadaj fakt fenomenalne. Kua brutalne to je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 2 hodinami, brownwld napsal: Trosku nam to tady spi, tak pridam aspon jedno foto z OF. Pomalu je dostava vic a vic lidi, i kdyz zatim jsem nevidel kus kterej by sel od AD. Holt vsechno chodi zatim z OB. Kazdopadne na tahu z novych 3861 moonu vypadaj fakt fenomenalne. Taky se mě tahle kombinace dost líbí. Snad se brzo dočkáme i v pražským OB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Tvl, bych koupil už jen samotný nový tah. Akorát za něj určitě zase budou chtít raketu jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 4 hodinami, dabelM napsal: Taky se mě tahle kombinace dost líbí. Snad se brzo dočkáme i v pražským OB. Dle mých info jsou a ještě dlouho budou upřednostňovány OB, které patří přímo pod Omegu, a jestli se nemýlím, tak přažský butik spadá nikoliv pod Omegu, ale pod Dušáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 11 minutami, nastycrew52 napsal: Dle mých info jsou a ještě dlouho budou upřednostňovány OB, které patří přímo pod Omegu, a jestli se nemýlím, tak přažský butik spadá nikoliv pod Omegu, ale pod Dušáka. To je lehce nepozitivní informace, tak snad bude časem lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Podľa mojich aktuálnych informácii, zatiaľ doletel po jednom kuse do OB ako v Prahe tak i do Pešti. Takže dodanie zatiaľ nic moc :(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Zatím žádná změna k lepšímu, tak sem aspoň upnu jedno nový video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Zatím asi furt nikdo nic, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Rok uběhl celkem rychle a máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se